CELEBRITIES MEN’S POINT

5 πράγματα που δεν πρέπει να έχεις ποτέ στο πορτοφόλι σου


JTeam

22 Απριλίου 2023

5 πράγματα που δεν πρέπει να έχεις ποτέ στο πορτοφόλι σου
pexels
Ώρα να τσεκάρεις αν τα έχεις αυτή τη στιγμή πάνω σου

Μπορεί να χωράς τα πάντα μες στο πορτοφόλι σου αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν πέντε πράγματα που δεν πρέπει να κουβαλάς ποτέ πάνω σου όταν είσαι έξω.

Τα πέντε πράγματα που δεν πρέπει να έχεις ποτέ στο πορτοφόλι σου είναι:

Κωδικοί

Διακυβεύεις την ασφάλεια σου και σίγουρα δεν το θες. Μη μεταφέρεις ποτέ μαζί σου κωδικούς που αφορούν την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή γιατί θα πέσεις θύμα απάτης πιο εύκολα από ό,τι φαντάζεσαι.

Ταυτότητα ή διαβατήριο

Ούτε την ταυτότητά σου, ούτε το διαβατήριο σου πρέπει να έχεις στο πορτοφόλι σου αφού με τα συγκεκριμένα στοιχεία μπορεί κανείς να αιτηθεί ακόμα και για πιστωτική κάρτα.

Τα κλειδιά του σπιτιού σου

Σε περίπτωση που σου κλέψουν το πορτοφόλι, θα είναι πανεύκολο να επισκεφθούν το σπίτι σου. Γι' αυτό καλό είναι να εξοικονομείς πάντα χώρο, τοποθετώντας κάτι πολύ πιο μικρό και ακίνδυνο μέσα σε αυτό.

Το δίπλωμα

Ο αριθμός ΑΜΚΑ

Σύμφωνα με τους ειδικούς δεν πρέπει να φέρουμε μαζί μας τον αριθμό ΑΜΚΑ. Αν πέσει σε λάθος χέρια ο κάθε επιτήδειος, θα έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα τα οποία θα έχει στην διάθεσή του.

Η μεταφορά check

Η μεταφορά check στο πορτοφόλι είναι απαγορευτική αφού θα είναι το τέλειο «δώρο» για αυτόν που θα το αρπάξει ή κακόβουλο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.