CELEBRITIES MEN’S POINT

Ώρα να ξεφορτωθείς τις ενοχλητικές τρίχες στη μύτη σου - Δες πώς


JTeam

5 Μαΐου 2023

Ώρα να ξεφορτωθείς τις ενοχλητικές τρίχες στη μύτη σου - Δες πώς
3 τρόποι, 1 αποτέλεσμα - διάλεξε και πάρε

Είναι μία διαδικασία που σίγουρα δεν θα χαρακτηρίζαμε απολαυστική. Δεν είναι καν απαραίτητη τις περισσότερες φορές, και δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε την τριχοφυΐα κανενός. Ωστόσο, αν είσαι αποφασισμένος να περιποιηθείς το πρόσωπό σου, σε αυτό το άρθρο θα μάθεις πώς να αφαιρείς τις τρίχες από τη μύτη με τέτοιο τρόπο που δεν θα ξαναβγαίνουν εύκολα.

Ο πιο ασφαλής, εύκολος και λιγότερο επώδυνος τρόπος αποτρίχωσης, είναι το τριμάρισμα. Υπάρχει και ειδικό ψαλίδι, ώστε να κονταίνεις ή να αφαιρείς τις τρίχες που φαίνονται περισσότερο. Θα χρειαστείς καλό φωτισμό και καθρέφτη. Πρώτα φυσάς τη μύτη σου, την καθαρίζεις καλά και γέρνεις το κεφάλι ελαφρά προς τα πίσω. Και κόβεις τις τρίχες, σύριζα στο δέρμα. Ξαναφυσάς τη μύτη σου για να φύγει όποια τρίχα κόπηκε κι έμεινε εκεί, κι είσαι έτοιμος. Πρόσεξε, όμως: Μην προσπαθήσεις να κάνεις τέλεια αποτρίχωση κι επικεντρώσου μόνο στα σημεία που φαίνονται.

Άλλη επιλογή, τώρα, είναι η αποτρίχωση με κερί ή με τσιμπιδάκι για φρύδια – πονάει, δεν τη συστήνουμε. Επιπλέον, μπορεί κάποια τρίχα να γυρίσει προς τα μέσα και να έχεις να διαχειριστείς και αυτό. Αν, ωστόσο, είναι ο τρόπος που προτιμάς, φρόντισε να μην το κάνεις στο σπίτι και να εμπιστευθείς κάποιον ειδικό.

Τέλος, πάντα έχεις το laser. Είναι μόνιμο, καθαρίζει την περιοχή, αλλά κοστίζει ακριβά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.