CELEBRITIES MEN’S POINT

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο: Πώς να κάνεις τα μαλλιά σου για να καλύψεις την αραίωση


JTeam

13 Ιουλίου 2023

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο: Πώς να κάνεις τα μαλλιά σου για να καλύψεις την αραίωση
Τι κι αν το hairline πάει όλο και πιο πίσω; Εσύ έχεις τρόπο να το κάνεις να μη φαίνεται

Ο καιρός περνά και η εποχή της πλούσιας κώμης σου, μοιάζει μακρινή. Έκανες ό,τι μπορούσες, το προσπάθησες, κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν πάλεψες για να σώσεις ό,τι σωζόταν. Το hairline πηγαίνει όλο και πιο πίσω, το μέτωπο μεγαλώνει κι εσύ δεν είσαι έτοιμος να πάρεις τη μηχανή και να ξυρίσεις τα πάντα. Δύσκολη απόφαση, μπορούμε να το καταλάβουμε και θα σου δώσουμε τρόπο να χτενιστείς με τρόπο που θα σε κολακεύει, παρόλο που τα μαλλιά σου δεν είναι όσα θα ήθελες.

Αν η αραίωση ξεκινά από το μέτωπο και η γραμμή της τριχοφυΐας σχηματίζει ένα Μ, θα γίνεις Ράσελ Κρόου στο Gladiator – ναι, θα κάνεις μικρά φραντζάκια και θα σου πηγαίνει.

Jenny.Gr
Imdb

Άλλη ιδέα, είναι η χωρίστρα στο πλάι που, αν και θα αναδεικνύει τη μία πλευρά με αραίωση, θα κρύβει όλο το υπόλοιπο. Το μυστικό εδώ, είναι να έχεις ολόισια χωρίστρα, για να επισκιάζει την αραίωση και να τραβάει το βλέμμα.

Κάτι εξίσου σημαντικό με το χτένισμα, είναι η υφή των μαλλιών. Αν τα δικά σου είναι ολόισια και φλατ, είναι μία καλή στιγμή να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς προϊόντα που θα δώσουν όγκο. Επίσης, όσο αφήνεις τα μαλλιά της κορυφής του κεφαλιού να μακρύνουν, θα μπορείς να τα χτενίσεις προς τα πάνω, για να τους δώσεις όγκο και να καμουφλάρεις το επίμαχο Μ.

Και μη σε παίρνει από κάτω. Η αραίωση είναι σέξι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.