CELEBRITIES MEN’S POINT

3 τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να έχεις μεγαλύτερες αντοχές στο σεξ


JTeam

11 Οκτωβρίου 2023

3 τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να έχεις μεγαλύτερες αντοχές στο σεξ
Γνώριμες τεχνικές που καλό είναι να ξαναθυμηθούμε για λίγo περισσότερη απόλαυση στο σεξ

Έχουμε ήδη τονίσει πόσο διαφορετικά λειτουργεί ο γυναικείος εγκέφαλος, από τον ανδρικό, σε ό,τι αφορά την κορύφωση και τον οργασμό. Μπορεί η όλη διαδικασία να έχει αρκετές ομοιότητες, όμως η γυναικεία διέγερση και κορύφωση, διαφέρει σημαντικά από τον ανδρικό οργασμό.

Ένα από τα συχνότερα θέματα που προκύπτουν στην σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού, είναι η πρόωρη εκσπερμάτιση στον άνδρα. Και πριν ξενερώσεις, κριτικάρεις, και ξεκινήσεις τα γνωστά σχόλια, -ξανασκέψου τα όλα αυτά, καθώς δεν θα βοηθήσουν κάπου. Σύμφωνα με τους ειδικούς ο μέσος χρόνος εκσπερμάτισης ενός άνδρα, είναι στα 3 μέχρι το πολύ 7 λεπτά.

Ωστόσο οι παράγοντες που επηρεάζουν τον χρόνο αυτό, είναι πολλοί και έτσι σήμερα θα δούμε μερικές τεχνικές, οι οποίες θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να εκσπερματίσεις σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και πιο έντονα. Τόσο για εσένα, όσο και για την σύντροφο σου.

«Παύση και πίεση»

Πιθανώς να έχεις ήδη ακούσει γι' αυτή τη τεχνική, αλλά μάλλον δεν την έχεις εκμεταλλευτεί όπως πρέπει. Όταν είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις, ενώ θέλεις να συνεχίσεις το σεξ, μπορείς να κάνεις μια παύση για λίγα δευτερόλεπτα και να πιέσεις ελαφρά την κορυφή του πέους σου. Αυτό θα σου δώσει λίγο χρόνο να χαλαρώσεις, και να ξεκινήσεις ξανά από εκεί που είχες μείνει. Αν μπορείς δοκίμασε το όσες φορές χρειαστεί.

«Αλλαγή στάσης»

Μια ακόμη πολύ βοηθητική τεχνική για όσους ολοκληρώνουν γρήγορα, είναι να αλλάζεις στάση κάθε φορά που βρίσκεσαι στο κρίσιμο σημείο. Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν, χτίζουν ένταση, και παράλληλα σε βοηθούν να κρατηθείς για λίγο ακόμη. Συν έχεις ένα παραπάνω κίνητρο για να πειραματιστείς.

«Αυτοϊκανοποίηση πριν το σεξ»

Στα σταθερά και σίγουρα είναι ο αυνανισμός πριν το σεξ. Ο οποίος σου επιτρέπει να αντέξεις για περισσότερη ώρα και να βιώσεις ακόμη πιο έντονους οργασμούς. Ένα ακόμη έξτρα τιπ είναι και το αλκοόλ, το οποίο έχει αποδειχτεί ότι επιβραδύνει τον ανδρικό οργασμό, ωστόσο αυτό κράτα το με μια επιφύλαξη.

Σε κάθε περίπτωση μη διστάσεις να μιλήσεις με την σύντροφο σου ανοιχτά, και ελπίζω να είναι και εκείνη πρόθυμη να σε βοηθήσει στο συγκεκριμένο κομμάτι και να δείξει κατανόηση. Με λίγη εξάσκηση, τις κατάλληλες τεχνικές για εσάς, και κυρίως με ένα ασφαλές και ανοιχτό περιβάλλον στο σεξ, η σεξουαλική σας σχέση δύσκολα μπορεί να πάει λάθος.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.