CELEBRITIES STAR LOOKS

5 τοπ μόντελ αποκαλύπτουν μυστικά ομορφιάς


Τζουλιάννα Καρνέζη

21 Μαΐου 2012

LAKSHMI-MENON.jpg

Ποια είναι τα προϊόντα που επιλέγουν καλλονές απ΄όλο τον κόσμο για να είναι φρέσκιες και λαμπερές;

Μερικές φορές τις πείθουν να αποκαλύψουν τα μυστικά ομορφιάς που έχουν στην τσάντα τους ή στο νεσεσέρ τους. Ας δούμε μερικά από αυτά:

Lakshmi Menon “Κάνω προσεκτικά όλα τα βασικά: Χρησιμοποιώ ένα καλό προϊόν καθαρισμού, δεν παραλείπω ποτέ την ενυδάτωση, πίνω πολύ νερό ενώ ποτέ δεν παραμελώ τη γυμναστική μου. Δεν αλλάζω με τίποτα την κρέμα ημέρας  Rose Day Cream του Dr. Hauschka γιατί είναι chemical-free—και πιστεύω ότι όσο πιο φυσικά συστατικά έχει ένα προιόν ομορφιάς τόσο πιο πολύ βοηθά την επιδερμίδα. Ακόμα το γαλάκτωμα καθαρισμού Cleansing Milk και η Cleansing Cream κάνουν πολύ καλό στην επιδερμίδα μου. Είμαι μεγάλος fan του Dr. Hauschka. Χρησιμοποιώ τα προιόντα του εδώ και δύο χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Στην Ελλάδα θα τη βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Beautymind (Κολωνάκι: Σπευσίπου & Ξάνθου (πλ. Δεξαμενής), και Κηφισιά: Κολοκοτρώνη 8, Εμπορικό Κέντρο «Αίγλη»).

Arizona Muse “Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή με την επιδερμίδα μου γιατί συνήθως δεν έχω να κάνω και πολλά" έχει δηλώσει στο παρελθόν. To hot κορίτσι της μόδας έχει αδυναμία στο νερό προσώπου σε σπρέι Beauty Elixir της Caudalie που περιέχει αιθέρια έλαια που τονώνουν την επιδερμίδα της. Όμως η Arizona δηλώνει ότι λατρεύει την κρέμα σώματος Re-Nutriv της Estée Lauder με τη βελούδινη υφή.

Daria Werbowy

Η Daria είναι πιστή τoυ ενεργοποιητή νεότητας Genifique της Lancôme γατί λατρεύει την υφή. Ακόμα ακολουθεί τη συμβουλή της γιαγιάς της να καθαρίζει, όπως λέει η ίδια, την επιδερμίδα της με χυμό λεμονιού.

Daphne Groeneveld

Η όμορφη blondie δηλώνει στο Bazaar.com ότι είναι πολύ μεγάλη fan των de luxe καθαριστικών του προσώπου που χρησιμοποιεί σχολαστικά πρωί και βράδυ. Τα αγαπημένα της είναι τα προϊόντα skincare της Chanel, ενώ δεν μπορεί να αποχωριστεί το Body lotion Pure της DKNY από τη γνωστή σειρά αρώματος!

Cara Delevingne

H Cara πριν τα fashion shows κάνει ένα πολύ καθαρισμό προσώπου για να ανανεώσει την επιδερμίδα της. Επιπλέον, μας συμβουλεύει να αλλάζουμε συχνά προϊόντα φροντίδας του προσώπου ώστε η επιδερμίδα μας να μη "συνηθίζει". Εκείνη προτιμά τις ενυδατικές κρέμες της La Mer αλλά κάθε βράδυ λέει πως προσπαθεί να αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ από το προσωπό της, ενώ στη συνέχεια απλώνει στο σώμα και τα χέρια της την all time classic Nivea Creme.

Πηγή: bazaar.com, elle.com

Διαβάστε ακόμα:

Μάθετε πως διατηρούν 5 Top model τη σιλουέτα τους

Η μητρότητα μπορεί να σας κάνει … μοντέλο!

Γέμισμα ζυγωματικών, το νέο tip αντιγήρανσης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.