
Η ομορφιά της Laetitia Casta είναι διαχρονική. Η Γαλλίδα καλλονή αντιπροσωπεύει επάξια το Paris-chic look και το απέδειξε για ακόμη μια φορά, στο show του οίκου Dior.
Η Laetitia επέλεξε ένα άκρως εντυπωσιακό μακιγιάζ. Τόνισε παράλληλα και τα μάτια αλλά και τα χείλη, κάτι που καμιά φορά μπορεί να καταλήξει σε λάθος επιλογή. Στην προκειμένη όμως, το αποτέλεσμα τη δικαίωσε. Τόνισε τα μάτια με σκούρα καφέ σκιά, μάσκαρα και μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του ματιού ενώ τα χείλη τα έβαψε με ένα εκτυφλωτικό κόκκινο χρώμα σε ματ υφή. Τέλος, το μαύρο βέλο, έδωσε ένα δραματικό look στην εμφάνιση.
Pure Color Lipstick Scarlet Siren Estée Lauder.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.
