Τα μυστικά ομορφιάς της Sarah Jessica Parker

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013

Πώς φροντίζει το δέρμα της;

Όπως έχει δηλώσει η γνώστη ηθοποιός, είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων, αντίθετα έχει επιλέξει να ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα αντιγήρανσης για να διατηρήσει το δέρμα της νεανικό και λαμπερό. Της αρέσει να αλλάζει προϊόντα, όπως ακριβώς λειτουργεί και το δέρμα, οι ανάγκες του δεν είναι ίδιες όσο περνάνε τα χρόνια και όσο αλλάζουν οι εποχές.

Αυτό που συστήνει η Parker, είναι να δώσετε χρόνο σε ένα νέο προϊόν, μην περιμένετε να έχετε αποτελέσματα σε μια μέρα, όλα θέλουν το χρόνο τους. Έτσι λειτουργεί και το δέρμα, θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί σε ένα νέο προϊόν, να το δεχτεί και να συνεργαστεί μαζί του για να επανέλθει.

Η απολέπιση είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ρουτίνας ομορφιάς που έχει υιοθετήσει η Parker. Με σωστή απολέπιση, το δέρμα διατηρείται καθαρό, δέχεται πιο εύκολα τα προϊόντα περιποίησης, δεν εμφανίζει έντονα σημάδια γήρανσης και είναι πάντα λαμπερό.

Το αντηλιακό της είναι κάτι που δεν αποχωρίζεται χειμώνα – καλοκαίρι. Ακόμα και σε μια συννεφιασμένη ημέρα το αντηλιακό είναι απαραίτητο για να προστατέψετε το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Όπως ξέρετε, οι ακτίνες του ήλιου διαπερνούν τα σύννεφα και ας μην τις βλέπετε!

Τέλος, η Sarah Jessica Parker προτείνει να πίνετε πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας και να μην παραμελείτε την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος σε σώμα και πρόσωπο.