CELEBRITIES STAR LOOKS

Οι iconic φωτογραφήσεις της Kate Moss


25 Οκτωβρίου 2013

Το διάσημο top model μετράει πολλές συνεργασίες με διάσημους φωτογράφους και θρυλικά brands. Από το πρώτο της εξώφυλλο μέχρι την τελευταία της συνεργασία σε καμπάνιες, η Kate Moss έχει την ιδιότητα να δίνει ένα δικό της ξεχωριστό στίγμα, αποτελώντας ένα από τα πιο στέρεα σημεία αναφοράς στο χώρο της μόδας. Η πρώτη της μεγάλη συνεργασία ήταν αυτή με τον Calvin Klein όπου ο όρος "heroin chic" μπήκε δυναμικά στα tabloids της εποχής με την Moss να πρωτοστατεί στη νέα αυτή τάση που ήθελε τα κορίτσια με χλωμό πρόσωπο και μαύρους κύκλους.

Προς τα τέλη της δεκαετίας του ’90, το top model ξεκίνησε μία καριέρα που προφανώς είχε γερά θεμέλια αφού ακόμα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την κοινή γνώμη. Η ίδια, παρά τα 39 χρόνια της πλέον μπορεί ακόμα να μεταμορφώνεται από ένα rock κοριτσάκι σε μία retro diva και ταυτόχρονα να είναι και μία girly κοπελίτσα. Παρακάτω είναι συγκεντρωμένες μερικές από τις φωτογραφήσεις και συνεργασίες σταθμούς τόσο για την Kate Moss όσο και για την παγκόσμια διαφημιστική αγορά.

[gallery-257535]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.