CELEBRITIES STAR LOOKS

How to: Το οσκαρικό makeup της Sienna Miller


4 Μαρτίου 2015

Sienna-Miller.jpg

Το look της Sienna Miller απαιτεί φωτεινή και καθαρή επιδερμίδα. Δώστε στο πρόσωπο σας το ενιαίο χρώμα που χρειάζεται με το μεικ απ σας, περάστε ελαφρώς πιο μπρονζέ πούδρα σε απόχρωση terracotta σε όλο το πρόσωπο ή με υγρό ιριδίζον make up σε μίξη με το make up σας. Αφού κάνετε τα κοψίματα όπου χρειάζονται για να δώσουμε το σχήμα που επιθυμούμε, περνάμε στα ζυγωματικά ελαφρώς ροζ ρουζ, ή ροζ καφέ.

Τα φρύδια τα γεμίζουμε όπου απαιτείται με μολύβι ή σκιά χωρίς όμως υπερβολές που αλλοιώνουν το σχήμα τους.

Eyes

Σε μίξη δυο σκιών ιβουάρ – σαμπανί ματ και σατινέ περνάμε όλο το κινητό βλέφαρο δίνοντας έμφαση στην εσωτερική γωνία του ματιού καθώς και στο τόξο του φρυδιού. Με μια καφέ μπρονζέ σατινέ σκιά σκιάζουμε από το μέσο του άνω κινητού βλεφάρου προς την εξωτερική γωνία σβήνοντας το χρώμα στην πτυχή του ματιού προς τα μέσα και πάνω στο οστό.  Με την ίδια σκιά προδιαγράφουμε το περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο. Εναλλακτικά, μπορούμε να περάσουμε μολύβι στο περίγραμμα του κάτω βλεφάρου για περισσότερη ένταση (από την εξωτερική γωνία του ματιού μέχρι το μέσο του κάτω βλεφάρου σβήνοντας προς τα μέσα το μολύβι). Στο πάνω βλέφαρο περνάμε eyeliner (liquid ή gel), σύριζα στην εσωτερική άνω γωνία και παχαίνοντας από το μέσο του βλεφάρου προς την εξωτερική γωνία δίνοντας πάντα ανοδική πορεία.

Έντονο μάσκαρα στις βλεφαρίδες και εναλλακτικά για περισσότερη ένταση στο βλέμμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες ή τουφάκια.

Lips

Περνάμε περίγραμμα στα χείλη σε απόχρωση ροζ – καφέ (έτσι ώστε και το σωστό σχήμα να δώσουμε αλλά και για να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο κραγιόν) και από πάνω σε ίδια απόχρωση το κραγιόν.

Tip: Αν έχετε πιο μικρά χείλη και θέλετε να τα κάνετε να δείχνουν πιο σαρκώδη και juicy, πάνω από το μολύβι στα χείλη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε gloss. Γενικά στα μικρά χείλη αποφύγετε τα ματ προϊόντα και χρησιμοποιήστε πιο glossy γιατί έχουν την τάση να κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά.

Από τον Μάνο Καββαθά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.