CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Gwen Stefani και η αδυναμία της στο κόκκινο κραγιόν


18 Αυγούστου 2015

spl973376_0101.jpg

Η Gwen Stefani είναι μία από τις πιο πιστές διάσημες ξανθές. Επιμένει εδώ και χρόνια στο πλατινέ ξανθό, ενώ έχει έναν δικό της τρόπο να το προσαρμόζει στο στιλ που κάθε φορά θέλει να εκπροσωπήσει. Ωστόσο αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει στις street εμφανίσεις της θα έλεγε κανείς ότι δεν είναι το εντυπωσιακό ξανθό αλλά το γεγονός ότι σχεδόν πάντα συνοδεύεται από κόκκινα χείλη.

Η τραγουδίστρια εκτός από τις red carpet ή επίσημες εμφανίσεις της επιλέγει το κόκκινο κραγιόν και στην καθημερινότητά της, συνδυάζοντάς το τόσο με το sexy-rock στιλ της, όσο και με το sportive-casual look. Αν δώσετε λίγο προσοχή στις φωτογραφίες που δείχνουν την Gwen Stefani στην καθημερινότητά της τότε θα συνειδητοποιήσετε την εμμονή της με τις αποχρώσεις του κόκκινο στα χείλη. Κι όχι άδικα, αφού αναδεικνύει το σχήμα τους και κάνει μία τέλεια αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών της.

[gallery-469778]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.