CELEBRITIES STAR LOOKS

Celeb beauty file: Τα καλύτερα hairstyle της εβδομάδας


18 Οκτωβρίου 2015

Είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι οι επιλογές των celebrities όσο αφορά στο στιλ μας επηρεάζουν και πόσο μάλλον στα μαλλιά. Όλοι οι διάσημοι κομμωτές δοκιμάζουν τις δυνάμεις του σε μία celebrity κι έτσι το hairlook που προτείνει γίνεται γνωστό στο κοινό, άσχετα αν καταλήγει να είναι αποδεκτό ή όχι. Αυτή η εβδομάδα λοιπόν ήταν γεμάτη από ωραία χτενίσματα, λαμπερά μαλλιά κι εντυπωσιακά αποτελέσματα που καλύπτουν σχεδόν όλα τα γούστα.

Το θετικό για φέτος είναι ότι και οι διάσημες κυρίες έχουν κάνει στροφή στις πιο ανέμελες και φυσικές επιλογές για το hairstyling, γεγονός ιδιαίτερα βοηθητικό για όλες εμάς που δεν έχουμε πάντα έναν κομμωτή που να φροντίζει τα μαλλιά μας κάθε φορά που θα βγούμε από το σπίτι. Τα παρακάτω hairstyles είναι ωραία, in fashion και τα περισσότερα μπορούμε να τα πετύχουμε μόνες μας στο σπίτι-ή τουλάχιστον να προσπαθήσουμε.

[gallery-498258]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.