CELEBRITIES STAR LOOKS

Δείτε το wavy hairstyle της Jennifer Garner και σίγουρα θα θέλετε να το αντιγράψετε


17 Μαρτίου 2016

Αν και η Jennifer Garner δεν είναι τόσο διάσημη για τις επιλογές στο beauty look της, η πρόσφατη εμφάνισή της μας ενθουσίασε. Συνήθως η ηθοποιός κάνει safe επιλογές σε μακιγιάζ και μαλλιά, παραμένοντας κομψή με φυσικό beauty look. Αυτό το wavy hairstyle που επέλεξε όμως για να ολοκληρώσει ένα total black chic outfit σε έξοδό της στην Νέα Υόρκη είναι πραγματικά ζηλευτό.

NO JUST JARED USAGE Jennifer Garner out and about in New York City Pictured: Jennifer Garner Ref: SPL1248111 170316 Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι που δεν έχετε ξαναδεί, αλλά για ένα χτένισμα με πλούσιες μπούκλες και μαλλιά που φαίνονται υγιή και λαμπερά. Η αυστηρή χωρίστρα στο πλάι και η κυματιστή φράντζα της Jennifer Garner έδιναν ακόμα περισσότερη λάμψη στο hairstyle. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να πετύχετε αυτό το wavy hairstyle, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα προϊόντα και εργαλεία.

Kerastase-Boucles-dArt-150ml-zoom

Το Boucles d'Art της Kérastase είναι το κατάλληλο προϊόν για να διαμορφώσετε τις μπούκλες σας χωρίς να φαίνονται στημένες. Δίνει στα μαλλιά ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να τα βαραίνει.

bosch

Το PHS5263 BrilliantCare Quattro-Ion της Bosch είναι το εργαλείο που χρειάζεστε για να πετύχετε μόνες στο σπίτι τα κυματιστά μαλλιά της Jennifer Garner. Τυλίξτε μεγάλες τούφες γύρω από τη μία πλάκα, κλείστε τις και τραβήξτε αργά προς τα κάτω. Επιπλέον, χάρη στη μοναδική του Τεχνολογία Quattro-Ion, τα μαλλιά παραμένουν λαμπερά και δεν ηλεκτρίζονται.

Moroccanoil-Ceramic-Ionic-Paddle-Brush-zoom

Για εσάς που έχετε μακριά μαλλιά η Moroccanoil Ceramic Ionic Paddle Brush είναι αυτό που χρειάζεστε για να χτενίσετε και να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.