CELEBRITIES STAR LOOKS

Beauty files: Τα καλύτερα hairstyles της Blake Lively


17 Απριλίου 2016

GettyImages-118669248-Copy.jpg

Η Blake Lively αν και διανύει ακόμα τα 28 μόλις ανακοίνωσε ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά. Το 2014, η όμορφη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Rayn Raynolds, την μικρή James. Δύο χρόνια μετά, η Blake και ο Rayn ανακοινώνουν ότι περιμένουν το αδερφάκι της.

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός σκέφτηκα να φτιάξω ένα mini beauty hair file της Blake στο διάστημα από την πρώτη της εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα. Εξάλλου, η Blake είναι γνωστή από την επιτυχία της στο Gossip Girl κι έπειτα για τα υπέροχα μαλλιά της. Ξανθιά ή καστανή, η ηθοποιός διαθέτει πάντα μία εξαιρετική κώμη και επιλέγει τα πιο φυσικά και gilry hairstyles είτε πρόκειται για μία red carpet εμφάνιση είτε για το καθημερινό της casual street style.

Βασικό χαρακτηριστικό των περισσότερων χτενισμάτων της είναι το freestyle. Είτε πρόκειται για ένα girly braid ή για ένα πλούσιο ponyail ή ακόμα και για ανάλαφρες μπούκλες όλα έχουν μία ελεύθερη κίνηση. Δεν είναι καθόλου στιλιζαρισμένα και φαίνονται πάντα υγιή και λαμπερά. Σε αυτό φυσικά βοηθούν και τα προϊόντα styling αλλά σίγουρα η Blake Lively φροντίζει ιδιαίτερα τα μαλλιά της.

Κάτι ακόμα που ξέρει να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο και ομολογουμένως της πάει πολύ είναι τα retro hairstyles, όπως αυτά που είδαμε στην τελευταία της ταινία "The Age of Adaline". Iconic χτενίσματα με φράντζες ή κομψά updos μπορούν αναμφίβολα να υποστηριχθούν από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και το προσωπικό στιλ της όμορφης Blake.

Ρίξτε μία ματιά και πάρτε έμπνευση για το δικό σας hairstyle. Κλείστε το ραντεβού σας εδώ και ζητήστε από τον κομμωτή σας να βρείτε το κατάλληλο hairstyle της Blake που σας ταιριάζει.

[gallery-598357]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.