CELEBRITIES STAR LOOKS

Τα 10 καλύτερα celeb beauty looks των τελευταίων 10 ημερών


25 Ιουλίου 2016

570-31.jpg

Όσο κι αν οι υψηλές θερμοκρασίες και τα υψηλά επίπεδα υγρασίας επιμένουν, οι stars δεν πτοούνται καθόλου από αυτό. Αντίθετα, έχουμε δει μερικά από τα ωραιότερα beauty looks αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, που θα περίμενε κανείς ότι δεν θα υπήρχε και μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Karlie Kloss εμφανίστηκε με ένα super summertime chic (beauty) outfit, ενώ η Olivia Munn έκανε ένα ιδιαίτερα λαμπερό μακιγιάζ σε bronze αποχρώσεις. Η Zoe Saldana προτίμησε ένα wavy hairstyle και μία μικρή ποσότητα lip gloss, τόσο όσο ήταν απαραίτητο για την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Αύξηση της θερμοκρασίας, μείωση των beauty προϊόντων! Αυτό παρατηρήσαμε για την αγαπημένη Olivia Palermo και τη Chanel Iman οι οποίες, πέραν ότι απομάκρυναν από το πρόσωπό τους τα μαλλιά τους με υπέροχες braids, αρκέστηκαν στο bronzer και στη mascara, προσπερνώντας εντελώς το βήμα "πούδρα"!

Και η Gigi Hadid, σε off-duty εμφάνιση, εκφράστηκε ελεύθερα και μας άρεσε πολύ και το βαθύ κόκκινο σχεδόν βυσσινί lipstick και η broze σκιά στα μάτια και τα... κύματα στα μαλλιά!

So, let's have a (celeb beauty) look!

[gallery-658044]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.