CELEBRITIES STAR LOOKS

Τα 10 style secrets της Sarah Jessica Parker


MMEINTANI

13 Σεπτεμβρίου 2016

1-sarah-jessica-parker-fragrance-copy60703.jpg

Δεν έχει σημασία που το “Sex & The City” τελείωσε το 2004 – εδώ που τα λέμε δεν ήταν και ό,τι πιο upper μπορούσαμε να αντιγράψουμε στιλιστικά. Το θέμα είναι ότι η Sarah Jessica Parker κατάφερε να πάρει την ταμπέλα της fashionista, που της χαρίσαμε μέσα από τη σειρά, και να την εξελίξει ώστε πλέον να θεωρείται υπέρτατο style icon!

Ποιο είναι το μυστικό της; Ο προσγειωμένος χαρακτήρας της και η ευχάριστη προσωπικότητά της, σε συνδυασμό ότι κάνει full focus στην οικογένεια και την προσωπική της ζωή, είναι τα στοιχεία που κάνουν τις περισσότερες γυναίκες ανά τον κόσμο να μπορούν εύκολα να ταυτιστούν μαζί της. Το ότι όλα αυτά τα κάνει και με αξεπέραστο στιλ, την εκτοξεύει στην κορυφή.

Είτε συνοδεύει τις κόρες της στο σχολείο, είτε περπατά στο κόκκινο χαλί, ξέρει πώς να κλέβει την παράσταση τόσο με casual σύνολα όσο και με glamorous τουαλέτες. Παρακάτω λοιπόν θα αναλύσουμε μερικά από τα μυστικά της, τα οποία την έχουν κάνει να είναι η απόλυτη αναφορά για το στιλ μας.

[gallery-690089]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.