CELEBRITIES STAR LOOKS

Πώς άλλαξε η beauty ρουτίνα των stars από όταν έγιναν μαμάδες


15 Σεπτεμβρίου 2016

Το να είσαι μητέρα είναι από μόνο του απαιτητικό και δύσκολο. Το να είσαι μία star που έχει γίνει μητέρα, είναι ακόμα πιο δύσκολο... μάλλον. Κι όμως, όλες τους τα καταφέρνουν εξαιρετικά. Και προφανώς, για να συμβαίνει αυτό έχουν οργανώσει με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο τη μέρα τους και τις συνήθειές τους και κάποιες από αυτές τις μοιραζόμαστε μαζί σας γιατί θεωρούμε ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο έχει αντιμετωπίσει αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της η καθεμιά.

Eva Mendes Από όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της, Εσμεράλδα, δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο μιας και έχει αποφασίσει να τη μεγαλώσει η ίδια, χωρίς να προσλάβει κάποια νταντά. Ωστόσο, κάνει πάντα τη beauty ρουτίνα της κάθε πρωί στις 4 τα ξημερώματα, όσο η μικρή κοιμάται ακόμα. Όσο κουρασμένη και να είναι, απλά την κάνει.

Keira Knightley Το δέρμα μου έχει γίνει αρκετά πιο ξηρό με το πέρασμα του χρόνου, οπότε φροντίζω για την ενυδάτωσή του, και πίνω όσο πιο πολύ νερό μπορώ. Επιπλέον, τα δόντια μου είναι πάντα βουρτσισμένα και χρησιμοποιώ lip balm. Η νέα της προσέγγιση είναι "Κάνε ό,τι μπορείς να θυμηθείς, και μην ανησυχείς πάρα πολύ".

Natalie Portman Το πρώτο πράγμα που έφυγε από το πρόγραμμά της ήταν το manicure. Είναι πολύ δύσκολο, υποστηρίζει, να δικαιολογήσεις μία ώρα την εβδομάδα σε αυτό όταν έχεις δουλειά, παιδιά, σύζυγο και φίλους. Όσο για τα μαλλιά της, κάποιες φορές κοιμάται ενώ είναι νωπά και αυτό τη βοηθάει και στο να μην είναι τόσο άγρια την επόμενη μέρα.

Sarah Jessica Parker Αυτό που της έχει στοιχίσει περισσότερο είναι ότι δεν γυμνάζεται αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά γι' αυτό εφόσον, ούτως ή άλλως, ξυπνάει από τις 4 και έχει και 12 ώρες δουλειάς μέσα στη μέρα της. Βάζει τις προτεραιότητές της, το αποδέχεται και τρέφεται υγιεινά.

Scarlett Johansson Η ηθοποιός σηκώνεται νωρίς το πρωί και κάνει ένα ντους στα γρήγορα, ενυδατώνεται, βάζει λίγο concealer και είναι έτοιμη. Αν έχει να πάει σε δουλειά, σηκώνεται μία ώρα νωρίτερα για να πάει γυμναστήριο και είναι πανέτοιμη για τη μέρα της.

[gallery-690875]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.