CELEBRITIES STAR LOOKS

Emmy Awards: Τα μυστικά ομορφιάς των δικών μας αγαπημένων υποψηφίων


16 Σεπτεμβρίου 2016

cover-1764117.jpg

Και ενώ εμάς μας φαίνεται σαν να έγινε χθες η περσινή απονομή, η φετινή (μεγάλη) μέρα είναι τόσο κοντά, σε απόσταση αναπνοής σα να λέμε. Αυτή την Κυριακή, στις 18/09, γίνεται η απονομή των 68ων Βραβείων Έμμυ και καθώς χαζεύουμε και ξαναχαζεύουμε τις φετινές υποψήφιες, αρχίσαμε να ψάχνουμε τα μυστικά ομορφιάς τους και τα μοιραζόμαστε μαζί σας όλα.

Claire Danes Έχει ευαίσθητη επιδερμίδα, γι' αυτό κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, χρησιμοποιεί toner και εφαρμόζει ένα λεπτό στρώμα ενυδατικής κρέμας.

Robin Wright Πριν από οτιδήποτε, χρησιμοποιεί πάντα Micellar Water Λάμψης γιατί πιστεύει στην καλή ενυδάτωση όσο σε τίποτα άλλο. Αποτέλεσμα; Αυτό το υπέρλαμπρο δέρμα!

Kerry Washington Ο βασικός της κανόνας είναι ένας: πάντα μα πάντα μα πάντα φροντίζει για την προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο -είτε έχει υψηλό δείκτη προστασίας το foundation που χρησιμοποιεί είτε απλώνει αντηλιακό.

Julia Louis Dreyfus Το βαρύ foundation θεωρεί ότι τονίζει την ηλικία της γυναίκας και για το λόγο αυτό εκείνη εφαρμόζει λεπτές-λεπτές στρώσεις κι έτσι το δέρμα δείχνει πιο φωτεινό.

Ellie Kemper Για την κωμικό Kemper, η καθημερινή άσκηση είναι πολύ σημαντική για καθετί που την αφορά: υγεία, δουλειά, ψυχολογία και, φυσικά, ομορφιά.

[gallery-692300]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.