CELEBRITIES STAR LOOKS

Το εξώφυλλο της Ashley Graham στη Vogue δικαιώνει όλες τις γυναίκες με καμπύλες


MMEINTANI

2 Δεκεμβρίου 2016

20150915-zaf-rx3-045.jpg

Σίγουρα έχετε δει αυτές τις μέρες να γίνεται λόγος για το νέο εξώφυλλο της Vogue, το οποίο θα λέγαμε ότι αποτελεί ένα είδος δικαίωσης για κάθε γυναίκα, αφού φιλοξενεί την Ashley Graham. Και όπου Ashley Graham, βάλτε το πιο επιτυχημένο plus size μοντέλο των ημερών μας, το οποίο κατακτά τον ένα στόχο μετά τον άλλο. Η αρχή έγινε όπως ξέρουμε όλοι με το cover story της για το ιστορικό Sports Illustrated, όπου πόζαρε με μαγιό και κέρδισε άμεση την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου. Επόμενος σταθμός; Ο κολοσσός της παγκόσμιας μόδας. Η φωτογράφιση για τη Vogue και μάλιστα σε συνεργασία με τον iconic φωτογράφο Patrick Demarchelier.

Και αν με ρωτάτε, αξίζει πολύ μεγαλύτερο buzz από αυτό που έγινε όταν μπήκε στο εξώφυλλο η Kim Kardashian. Σε αντιπαράθεση με το γεγονός ότι για πρώτη φορά η Anna Wintour επέλεξε μία celebrity με αμφιλεγόμενη απήχηση στο κοινό, τώρα έχουμε να κάνουμε με ένα στερεότυπο το οποίο γίνεται κομμάτια μπροστά στα μάτια μας (και πολύ άργησε). Οι glossy σελίδες περιοδικών δεν προορίζονται πια μόνο για μοντέλα που φοράνε size zero αλλά φιλοξενούν κορίτσια αληθινά, που έχουν πολλά παραπάνω να αποδείξουν από ένα τρίπτυχο τέλειων αναλογιών.

Η 28χρονη καλλονή είναι πραγματικά μια ανάσα αισιοδοξίας σε αυτόν τον χώρο, αφού αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει να κάνει με το σε ποια ρούχα χωράς αλλά με αυτό που εκπέμπεις, με την επιμονή σου και με την πολλή δουλειά. Θυμηθείτε παρακάτω μερικές από τις πιο ωραίες και super sexy εμφανίσεις της, οι οποίες θα σας πείσουν ακόμα περισσότερο ότι η Ashley ήρθε για να μείνει.

[gallery-715860]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.