CELEBRITIES STAR LOOKS

#NoMakeUp Selfies: Όταν οι διάσημες δε φοράνε make-up


TSVIGKOU

16 Ιανουαρίου 2017

370584.PNG

Το πιο σημαντικό ωστόσο, και που περνάει και ένα μήνυμα για τη φυσική ομορφιά, είναι ότι μπορούμε να δούμε τις διάσημες και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, οι γνωστές σε όλους #NoMakeUp φωτογραφίες.

Αρκούσε να γίνει η αρχή, για να γίνει και αυτό μόδα στην Αμερική και οι διάσημες να εμφανίζονται ακόμα και σε επίσημες εμφανίσεις, χωρίς makeup. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνιση της Kim Kardashian στο fashion show, του οίκoυ Balenciaga, στο Παρίσι όπου υποτίθεται ότι δεν είχε ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της-πιστέψτε με το είχε τσιμπήσει το foundation και το concealer και ας μη μιλήσω για τις γυαλάδες.

Βέβαια η βασίλισσα του NoMakeUp κινήματος είναι η Alicia Keys, που εδώ και ένα χρόνο (μπορεί κάτι λιγότερο κάτι περισσότερο) δεν βάζει ούτε λίγο ρουζ. 

Όπως και να 'χει όμως έχουμε δει διάσημες χωρίς ίχνος μακιγιάζ, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν. 
Ψάξαμε στα instagram profiles τους και βρήκαμε κάποιες από τις #NoMakeUp φωτογραφίες τους. Find the differences σε σχέση με τις φωτογραφίες τους με #FullMakeup!

[gallery-716108]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.