CELEBRITIES STAR LOOKS

Το beauty μυστικό της Teyana Taylor


TSVIGKOU

26 Ιανουαρίου 2017

teyana-taylor-vogue.jpg

Σταματήστε ό,τι κάνετε και αρχίστε να χορεύετε, όπως η Teyana Taylor

Η 26χρονη τραγουδίστρια διαθέτει ένα απίστευτα γυμνασμένο κορμί και αυτό το συνειδητοποιήσαμε πρώτη φορά όταν είδαμε το video clip του Kanye West "Fade", στο οποίο πρωταγωνιστεί. Στο προφίλ της στο instagram, η Taylor μοιράστηκε μαζί μας κάποιες behind-the-scenes λεπτομέρειες, όπου εκεί μας έδειξε ότι αυτοί οι τέλειοι κοιλιακοί, για να βγουν στο γυαλί, ακολουθούν μία θεραπεία και αυτή δεν είναι άλλη από το laser hair removal. Μπορεί στο παρελθόν το laser να ήταν απαγορευτικό για τις σκούρες επιδερμίδες, τώρα όμως η τεχνολογία έχει προχωρήσει και έτσι η Taylor αλλά και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες δεν έχουν να φοβούνται κάτι.  

Η Teyana λοιπόν κάνει laser στην περιοχή της κοιλιάς για να μην έχει ούτε ίχνος τρίχας. Αυτό πάει να πει αψεγάδιαστοι κοιλιακοί όπως καταλαβαίνετε. Προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια!
 

Το γυμνασμένο κορμί της Teyana θέλουμε να το βλέπουμε ξανά και ξανά. Η ίδια είναι fan του instagram και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες, με τις οποίες μας υπενθυμίζει πόσο γυμνασμένη είναι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.