CELEBRITIES STAR LOOKS

Τα πιο λαμπερά Οσκαρικά beauty looks της τελευταίας δεκαετίας


TSVIGKOU

13 Φεβρουαρίου 2017

abaca-436623-016-copy.jpg

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα beauty looks. Κάνοντας μία αναδρομή στα Oscars της τελευταίας δεκαετίας, ξεχωρίσαμε τα καλύτερα beauty looks των διάσημων κυριών. Ανάμεσα στις καλλονές σαφώς ξεχωρίζει η Angelina Jolie, η Nicole Kidman, η Penelope Cruz αλλά και η Charlize Theron. 
Επιλέγοντας τα καλύτερα beauty looks, συμπέρανα ότι οι κλασσικές επιλογές όπως είναι το κόκκινο κραγιόν, το λεπτό και διακριτικό eyeliner, το bronze-natural look αλλά και τα smokey eyes είναι αυτά που ξεχωρίζουν πάντα. 
Για πάντα θα θυμόμαστε το fresh look της Nicole Kidman το 2007, τα κόκκινα χείλη της Adele το 2013 αλλά και της Milla Jovovich μία χρονιά πριν και φυσικά το smokey-eyes look της θεάς Angelina το 2014.
Τόσο το μακιγιάζ, όσο και το μαλλί τους έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην εμφάνισή τους και μέχρι σήμερα, το 2017 ξεχωρίζουμε αυτά τα looks ως τα καλύτερα που έχουμε δει την τελευταία δεκαετία στην απονομή των Oscars.

[gallery-716276]

Στις 26 Φεβρουαρίου, που θα γινει η 89η απονομή των Oscars και τα οποία θα μεταδοθούν live στην COSMOTE TV, αναμένουμε να δούμε νέα οσκαρικά beauty looks. 

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.