CELEBRITIES STAR LOOKS

Πώς θα αποκτήσετε το απόλυτο bronze look της Heidi Klum που είχε στα Grammys


TSVIGKOU

16 Φεβρουαρίου 2017

abaca-581912-069.jpg

Εκτός από το outfit, εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το μακιγιάζ της. Σε γήινους, bronze τόνους έδωσε έμφαση στο βλέμμα της και άφησε σε nude αποχρώσεις τα χείλη της. Τα ατημέλητα μαλλιά της που έμοιαζαν σα να τα είχε φτιάξει με salt spray έδεναν απόλυτα με το μακιγιάζ της και έδιναν την αίσθηση ενός άψογου με καλοκαιρινές επιρροές beauty look. 
Κάνοντας zoom στο μακιγιάζ της, παρατηρούμε ότι η κάθε μία από εμάς μπορεί εύκολα να το αποκτήσει.

[gallery-716289]

Αφού δημιουργήσετε μία καλή βάση στο πρόσωπό και σβήσετε σημάδια και μαύρους κύκλους, στη συνέχεια πουδράρετε για να δημιουργήσετε την τέλεια υφή. Με ένα μαύρο μολύβι τονίστε άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων και στη συνέχεια σβήστε το, με ένα γωνιακό πινέλο και μία bronze σκιά σε χρυσή απόχρωση. Την ίδια σκιά χρησιμοποιήστε την και απλώστε την στο κινητό σας βλέφαρο. Τονίστε ελαφρώς τα φρύδια σας και στη συνέχεια με τη μάσκαρα δουλέψτε τις βλεφαρίδες σας. Σαφώς η Heidi Klum φοράει ψεύτικες άνω βλεφαρίδες, γι αυτό αν θέλετε κάτι ανάλογο, κολλήστε πρώτα με την ειδική κόλλα τις βλεφαρίδες και στη συνέχεια, αφού στεγνώσουν περάστε τη μάσκαρα.
Πάρτε στα χέρια σας την terracotta και εφαρμόστε την στα κόκκαλα των μήλων σας, κάνοντας bronze κοψίματα. Τέλος αφού έχετε εφαρμόσει foundation και στα χείλη σας, βάψτε τα από πάνω και με ένα nude κραγιόν.

[gallery-716290]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.