CELEBRITIES STAR LOOKS

Τα μυστικά ομορφιάς τριών γυναικών που διεκδικούν βραβείο Oscar


TSVIGKOU

14 Φεβρουαρίου 2017

abaca-581263-046.jpg

Τρεις από τις διάσημες οι οποίες είναι προτεινόμενες για βραβείο Α΄ και Β΄ γυναικείου ρόλου έχουν καλά κρυμμένα μυστικά, τα οποία έχουν μοιραστεί μαζί μας, σε παλαιότερες συνεντεύξεις τους. 
Η Natalie Portman, η οποία διεκδικεί βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου, για το ρόλο της, στην ταίνία "Jackie" πιστεύει ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Επιλέγει να τρώει υγιεινά, κάτι που έχει αντίκτυπο και στην επιδερμίδα της. Επιπλέον στην καθημερινότητά της, τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί είναι φυτικά και τα έχει επιλέξει μετά από μεγάλη έρευνα. Οτιδήποτε χρησιμοποιεί για το πρόσωπο και τα χέρια της δεν περιέχει χημικά. 



Η δεύτερη υποψήφια για βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου, η Emma Stone για την ταινία "La la Land", η οποία σάρωσε στις Χρυσές Σφαίρες έχει ένα αγαπημένο προϊόν. Το λάδι από κουκούτσι σταφυλιού είναι το προϊόν ομορφιάς, που της παρέχει full ενυδάτωση και της χαρίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Το χρησιμοποιεί πρωί και βράδυ ως ενυδατική και το ανακατεύει με το foundation της, για τέλεια και λαμπερή κάλυψη. 

Τέλος η αγαπημένη Nicole Kidman, η οποία είναι υποψήφια για βραβείο Β΄ γυναικείου ρόλου για την ταινία "Lion" επιλέγει συγκεκριμένα beauty προϊόντα, τα οποία είναι οργανικά. Πίνει συχνά cranberry χυμό, ο οποίος βοηθάει στη λάμψη και στο χρώμα των μαλλιών της και πολλές φορές μάλιστα τα λούζει με αυτό, για να είναι εκτυφλωτικό το αποτέλεσμα. Επιπλέον ακολουθεί μία οργανική δίαιτα, η οποία υποστηρίζει ότι τη βοηθάει να διατηρεί τη νεότητα της επιδερμίδας της. 

 

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.