CELEBRITIES STAR LOOKS

Πώς να ντυθείτε τις απόκριες με ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας


Αφροδίτη Σακκά

23 Φεβρουαρίου 2017

suzzie.jpg

Η συγκεκριμένη λύση, μάλιστα, λειτουργεί πολύ καλά είτε η μόδα σας δημιουργεί έστω και το παραμικρό ενδιαφέρον, είτε είστε κολλημένες στην οθόνη του κινητού σας στα fashion weeks, είτε αν απλά θέλετε να ντυθείτε κάτι στο πάρτυ, παραμένοντας κομψές. Γι’ αυτό, λοιπόν, εμείς πήραμε πέντε style icons και τα outfits τους, τα οποία αναδημιουργήσαμε με ρούχα από την ντουλάπα μας.

Παρακάτω, θα βρείτε από την Olivia Palermo, Alexa Chung και Leandra Medine, μέχρι την Susie Lau και την Daphne Guinness.

Look 1: Leandra Medine (Man Repeller)

Το συγκεκριμένο look είναι ενδεχομένως το πιο εύκολο απ’ όλα. Κύρια χαρακτηριστικά της Leandra Medine, ιδιοκτήτριας του Man Repeller, αποτελούν οι πολύ mini φούστες, τα loafers και τελευταία το κασκόλ δεμένο γύρω απ’ τους ώμους και στο πλάι. Συμπληρώστε με τα πιο extravagant σκουλαρίκια που έχετε και ιδανικά με ένα μαντήλι φορεμένο σαν κορδέλα στα μαλλιά.

Look 2: Olivia Palermo

H Olivia Palermo είναι εξίσου εύκολη, αφού μπορείτε να φορέσετε οτιδήποτε boho με ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια και oversized γυαλιά ηλίου. Ιδανικά, ένα maxi, floral φόρεμα θα κάνει την δουλειά, σε συνδυασμό με μία ζώνη στη μέση και μυτερές γόβες. Το κινητό είναι μπόνους και μπορεί να βοηθήσει άμα θέλετε να ξεφύγετε από κανέναν ενοχλητικό.

Look 3: Αlexa Chung

Το συγκεκριμένο look αποτελείται από τέσσερα βασικά κομμάτια. Τζιν σε ανοιχτή απόχρωση, T-shirt με απεικόνιση κάποιου logo συγκροτήματος (ιδανικά indie) και μαύρα loafers. Το συγκεκριμένο look μπορεί να είναι απλό, αλλά ίσως να μην λειτουργήσει αν δεν προσθέσετε το vinyl παλτό. Ωστόσο, το vinyl δεν είναι καθημερινό ύφασμα, οπότε σε αυτήν την περίπτωση συνδυάστε με μακριά καπαρντίνα και μία μικρή τσάντα που να ξεχωρίζει όσον αφορά το σχέδιο (π.χ. ψάθινη).

Look 4: Susie Lau (Susie Bubble)

Με ένα γρήγορο google search θα καταλάβετε (αν δεν το γνωρίζετε ήδη) πως η Susie Lau αγαπάει οτιδήποτε πολύχρωμο, πολύ έντονο, εκκεντρικό και γενικά κάνει συνδυασμούς που δεν σκεφτόμαστε εύκολα. Πράγμα που την κάνει τέλεια για την συγκεκριμένη περίσταση, αφού εδώ μπορείς να φορέσεις κυριολεκτικά ό,τι υπάρχει στη ντουλάπα σου που να έχει έντονο χρώμα ή διάφορα prints μαζί. Δεν υπάρχουν κανόνες. Ιδανικά, συνδύασε τούλι, πουά, έντονο φούξια. Κι αν έχεις περούκα μαύρων μαλλιών με αφέλειες, φόρεσέ την κάνοντας έναν κότσο ψηλά στο κεφάλι. Voila.

Look 5: Daphne Guinness

Η Daphne Guinness είναι ίσως η πιο ξεχωριστή του group και ελαφρώς πιο δύσκολη, από μία άποψη. Ενώ συνήθως ντύνεται στα μαύρα, τα looks της πάντα έχουν ιδιαίτερη λάμψη, τα σκουλαρίκια της είναι extravagant και τα καπέλα της το ίδιο. Επειδή, λοιπόν, δύσκολα έχουμε καπέλα Philip Treacy στην ντουλάπα μας, μπορείτε να γίνετε δημιουργικές και μετά από λίγη έρευνα στον κόσμο του internet να βρείτε κάτι μέσα στο σπίτι σας που να δουλεύει. Όπως αυτό που βρήκαμε εμείς. Συμπληρώστε με μία faux γούνα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.