CELEBRITIES STAR LOOKS

Το beauty secret της Sarah Jessica Parker


TSVIGKOU

12 Απριλίου 2017

abaca-467801-021.jpg

Αποφεύγοντας τις υπερβολές και επιλέγοντας πάντα μαύρο μολύβι, η SJP δεν αρκείται στο να τονίσει άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων της με το συγκεκριμένο προϊόν. Πάντα το σβήνει, χρησιμοποιώντας σκιές σε διάφορες αποχρώσεις όπως γαλάζιο, γκρι ή και χρυσό.
Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, όταν κάνουμε blend το μολύβι ματιών με μία σκιά, το μάτι μας φαίνεται πιο μεγάλο αλλά παράλληλα αναδεικνύουμε και το χρώμα μας. Δεδομένου λοιπόν ότι η Sarah διαθέτει έντονο γαλάζιο, έξυπνα επιλέγει μαύρο μολύβι για να τονίσει το βλέμμα της και παράλληλα το σβήνει με συγκεκριμένες αποχρώσεις, οι οποίες κάνουν ακόμα πιο έντονο το χρώμα των ματιών της.

[gallery-716358]

Είναι σίγουρο ότι το συγκεκριμένο μακιγιάζ ταιριάζει σε γυναίκες με μεγάλα μάτια αλλά και σε όσες διαθέτουν μικρά και γατίσια, όπως η SJP δηλαδή. Επιλέξτε ένα μαλακό μολύβι ματιών όπως το "EXPRESSION KAJAL IN BLACK", της Maybelline, για να τονίσετε τις εσωτερικές ρίζες των ματιών σας και ελαφρώς τις κάτω, εσωτερικές αλλά και εξωτερικές.

Στη συνέχεια βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει και χρησιμοποιώντας ένα γωνιακό πινέλο, κάντε blend με απαλές κινήσεις το μολύβι με τη σκιά ματιών, στις άνω και κάτω εξωτερικές ρίζες. Ιδανικά προτείνω να έχετε στη διάθεσή σας, μία παλέτα ματιών που περιέχει ποικιλία χρωμάτων, για να μπορείτε κάθε φορά να επιλέγετε αυτή που ταιριάζει στο στιλ σας. Προσωπικά έχω την "BLUSHED NUDES PALETTE IN THE NUDES" της Maybelline. Οι ματ και shimmer σκιές που διαθέτει είναι ιδανικές για εμένα που είμαι μελαχρινή-ωστόσο είναι τέλειες και για τις ξανθές. Διαθέτει 12 διαφορετικές αποχρώσεις από τις οποίες κάθε φορά επιλέγω τις πιο απαλές όταν θέλω ένα nude makeup, ή τις πιο σκούρες για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.