CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Kim Kardashian απαρνείται πλέον αρκετά trends, τα οποία η ίδια λάνσαρε πρώτη


TSVIGKOU

6 Μαρτίου 2017

gallery-1488282286-kim-kardashian-natural-makeup.jpg

Η αρχή έγινε στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο Belenciaga fashion show, στο οποίο παρευρέθηκε, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. 

Στη συνέχεια υπήρξε ένα κενό, καθώς έγινε η ληστεία και χάσαμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την Kim από δημόσιες εμφανίσεις αλλά και από τα social media. 
Εδώ και δύο μήνες όμως έχει επιστρέψει και είναι η Kim που όλοι ξέρουμε ή μάλλον σχεδόν ίδια, καθώς έχει αφήσει στο παρελθόν το έντονο και βαρύ μακιγιάζ που προτιμούσε όλα αυτά τα χρόνια.

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ακολουθώντας τα trends της εποχής, η Kim έχει επιλέξει ένα πιο natural makeup look αφήνοντας στο παρελθόν, το highlighting, το έντονο contouring, τα smokey eyes με τις τραβηγμένες γραμμές eyeliner, τα τελειοποιημένα με χάρακα φρύδια και τα υπερβολικά βαμμένα χείλη, με μολύβι που ξεπερνούσε αρκετά το κανονικό μέγεθος των χειλιών της.

Δεν ξέρουμε αν φταίει η εποχή και τα trends που μας επηρεάζουν, αν η Kim όλα αυτά τα χρόνια ίσως ήταν παραπάνω υπερβολική από το κανονικό στο μακιγιάζ της, αν τώρα που επιλέγει natural looks αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της καθώς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μία όμορφη γυναίκα, οφείλουμε να πούμε όμως ότι αυτή η εικόνα της πάει πολύ και μας αρέσει. Άλλωστε σε ποια γυναίκα δεν πάει το φυσικό μακιγιάζ; 

Αν αναζητάς τη flawless επιδερμίδα της Kim, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το κατάλληλο ενυδατικό foundation, για μία υπέρλαμπρη βάση. 

[gallery-715941]

Επιπλέον μην αμελείς την ενυδάτωση, επέλεξε προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο του δέρματός σου και να είσαι συνεπείς στην εφαρμογή τους. 

[gallery-715984]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.