CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Kris Jenner έχει μία κλασσική πινελιά στο look της που μας αρέσει


TSVIGKOU

9 Μαρτίου 2017

copy-of-abaca-538222-009.jpg

Μένω στο ανδρόγυνο κούρεμα της, καθώς είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του κλασσικού, κομψού στιλ της. Δεδομένου ότι έχει έντονες γωνίες, το συγκεκριμένο hairlook τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ η ίδια ορθώς σε πολλές εμφανίσεις της επιλέγει έντονα κραγιόν, τα οποία κάνουν αντίθεση με τη σταρένια επιδερμίδα της και τα μαύρα της μαλλιά.
Από το 1990 μέχρι σήμερα η Kris δεν αλλάζει το κούρεμά της και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει λόγο να το κάνει. Μπορεί τα μακριά, πλούσια μαλλιά να είναι sexy, εντυπωσιακά, από την άλλη όμως ένα κοντό και πόσο μάλλον ανδρόγυνο κούρεμα είναι στιλάτο και κομψό. Προφανώς αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλες η Kris Jenner.

[gallery-716393]

Απ'ότι φαίνεται θα ακολουθήσουμε τα πατήματα της Kris, το χειμώνα του 2017, αφού από τα catwalks είδαμε ότι το συγκεκριμένο κούρεμα είναι η δυνατή τάση στα μαλλιά, για την επόμενη σεζόν.

Ο Alexander Wang μας έδειξε το it κούρεμα της χρονιάς

Γι αυτό άλλωστε το προτιμούν και οι fashionistas. Σε street style εμφανίσεις το pixie haircut πρωταγωνιστεί και μας αρέσει πολύ.

[gallery-715736]

Αν από την άλλη σκέφτεστε ότι ποτέ δε θα μπορούσατε με ένα τόσο κοντό μαλλί και αναζητάτε τρόπους να τα κάνετε πλούσια και μακριά, ρίξτε μία ματιά στο κείμενο: "6 tips για να μακρύνουν πιο εύκολα τα μαλλιά σας"

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.