CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Rihanna και το pop makeup look της


TSVIGKOU

20 Μαρτίου 2017

rihanna-9.jpg

Όταν σταματάμε να κάνουμε focus στις στιλιστικές επιλογές, εστιάζουμε στο beauty look της, με το οποίο κάθε φορά μας εκπλήσσει.
Από χείλη βαμμένα σε μωβ απόχρωση, μέχρι έντονο φούξια και κάθε φορά τονισμένο βλέμμα με smokey eyes, τονισμένες ρίζες ή απλά μία μάσκαρα που τονίζει τις βλεφαρίδες και κατά συνέπεια το βλέμμα της, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Rihanna γνωρίζει ότι διαθέτει ιδανικά χαρακτηριστικά, για έντονο μακιγιάζ.
Το σημάδι στο look της, το δίνουν κυρίως οι έντονες αποχρώσεις κραγιόν που επιλέγει και κάθε φορά θέλουμε να δούμε τι θα λανσάρει η ίδια, για να επιλέξουμε ανάλογο makeup look.

[gallery-716428]

Για να υιοθετήσουμε beauty looks ανάλογα με της Rihanna και να μετατραπούμε σε icons χρειαζόμαστε μία μάσκαρα που θα τονίσει τις βλεφαρίδες μας, κραγιόν σε έντονες αλλά και light αποχρώσεις που θα δημιουργήσουν statement στο μακιγιάζ και απαλές σκιές σε pop χρώματα, για να δώσουμε λαμπερή διάθεση στο κινητό μας βλέφαρο. Η νέα συλλογή Mark, από την Avon σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει, αλλά και για να φέρει στο προσκήνιο τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ. Οι καινοτόμες υφές, τα μοντέρνα χρώματα στα προϊόντα, καθώς και τα εργαλεία ακριβείας, είναι ό,τι χρειάζεται κάθε γυναίκα για να εκφράσει την ατομικότητά της, να βάλει το σημάδι της με το μακιγιάζ και να υιοθετήσει ένα makeup look, ανάλογο με αυτό που επιλέγουν διάσημα icons.  

[gallery-716429]

H Rihanna σε κάθε εμφάνισή της βάζει το σημάδι της με το makeup look της, κάνε και εσύ το ίδιο με τη νέα σειρά καλλυντικών της Avon, Mark. 
#MakeYourMark και ξεχώρισε, γιατί απλά μπορείς!

Για ακόμα περισσότερα beauty tips επισκεφθείτε το avonblog.gr, πατώντας εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.