Ποιο είναι το χτένισμα που λανσάρει η Kim Kardashian και είναι εύκολο να το αποκτήσουμε;

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
20170214-zaf-ny1-035.jpg

Διαβάστε εδώ που απαρνείται πλέον η Kim Kardashian στα makeup look της: Η Kim Kardashian απαρνείται πλέον αρκετά trends, τα οποία η ίδια λάνσαρε πρώτη

 

 

A post shared by Hairstylist (@chrisappleton1) on

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος κότσος, που είναι στολισμένος με τσιμπιδάκια είναι η top hairstyle επιλογή στην Καραϊβική, καθώς εξυπηρετεί αρκετά τις γυναίκες με σγουρά μαλλιά, να αποκτούν λεία και ίσια υφή στα updos. 

Αν σας αρέσει το χτένισμα της Kim, μπορείτε εύκολα να το αποκτήσετε. Αρχικά θα πρέπει να έχετε λεία και απαλά μαλλιά και να τα πιάσετε χαμηλά έναν κότσο. Με τα κατάλληλα προϊόντα hairstyling, μπορείτε να πετύχετε το άψογο πιάσιμο και να το τελειοποιήσετε, έτσι ώστε να μην πετάει το παραμικρό τριχάκι με ένα hairspray.
Αφού κάνετε το πιάσιμο και έχετε κάνει τη χωρίστρα στη μέση ή στην άκρη, θα τοποθετήσετε τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά σας, αφήνοντας ίσες αποστάσεις μεταξύ τους. 

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία της Kim, τα τσιμπιδάκια πάνε μέχρι πίσω και ο κότσος δεν είναι απόλυτα στιλιζαρισμένος. Πρόκειται για ένα απλό στριφογύρισμα των μαλλιών.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε λεία, απαλά μαλλιά και θα κάνουν το χτένισμά σας να κρατήσει για ώρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα