CELEBRITIES STAR LOOKS

Αναλύουμε το στιλ της πιο fashionable Γαλλίδας


MMEINTANI

2 Απριλίου 2017

caroline-de-megrait-cover.jpg

Αρκετός κόσμος την έμαθε μέσα από το βιβλίο How to be Parisian, το οποίο συνυπογράφει, οι πραγματικοί fashion insiders όμως γνωρίζουν πολλά περισσότερα για τη συγκεκριμένη Γαλλίδα που έχει αποτελέσει και μούσα του οίκου Chanel.

Με μια άνεση που αποπνέει αβίαστα αυτή τη Γαλλική κομψότητα που όλες θα θέλαμε να είχαμε και ένα παρουσιαστικό που σε κερδίζει χάρη στην απλότητά του, η συγκεκριμένη fashionista είναι από εκείνες τις γυναίκες που το στιλ θεωρείται δεύτερη φύση τους. Η ίδια μάλιστα, σε ερώτηση για το πώς θα περιέγραφε το περίφημο Γαλλικό στιλ, έχει δώσει την εξής υπέροχη απάντηση: «Οι Γαλλίδες έχουμε σταματήσει να προσπαθούμε να είμαστε τέλειες. Στην εποχή μας, θέλουμε απλά να δείχνουμε effortless – αλλά ακόμα και αυτό θέλει προσπάθεια. Οπότε δημιουργούμε ένα concept, μια ψευδαίσθηση ότι προσπαθούμε».

[gallery-716536]

Με τη φιγούρα της να θυμίζει περισσότερο ένα ανδρόγυνο πρότυπο και το στιλ της να ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι, εντάσσοντας όμως και τις απαραίτητες θηλυκές πινελιές ώστε να υπάρχει ισορροπία στο αποτέλεσμα, η ίδια επισημαίνει ότι το μυστικό για να δείχνει μια γυναίκα σα να μην έχει αφιερώσει πολλή προσπάθεια για την εμφάνισή της, είναι να λούζει τα μαλλιά της λίγο πιο αραιά (τα messy μαλλιά δείχνουν πιο cool), να κόβει μόνη της τη φράντζα της (έτσι το αποτέλεσμα δε μοιάζει στημένο) και να βρει ένα signature κομμάτι που θα αναβαθμίζει οποιοδήποτε look της - το δικό της είναι το leather jacket.

Fun fact: Δείτε το υπέροχο video που είχε κάνει πριν καιρό για λογαριασμό του περιοδικού i-D, όπου περιγράφει τους 10 τρόπους για να φερθεί μια γυναίκα σαν Παριζιάνα, ισορροπώντας ανάμεσα στον σαρκασμό αλλά και την πραγματικότητα. Και πάντα με απαράμιλλο στιλ, βεβαίως.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.