CELEBRITIES STAR LOOKS

Έχετε κι εσείς τα καλλυντικά που επιλέγει η Paris Jackson, για τις εμφανίσεις της


TSVIGKOU

10 Απριλίου 2017

abaca-579019-049.jpg


Λάτρης της λαμπερής επιδερμίδας, η Paris σε κάθε εμφάνισή της μας επιβεβαιώνει ότι δεν επιλέγει απλά το κατάλληλο foundation, αλλά φροντίζει το πρόσωπό της καθημερινά, με αποτέλεσμα αυτό να ακτινοβολεί πάντα. Διαθέτει γωνίες, τις οποίες τονίζει ελαφρώς με matte bronzer, ενώ αναδεικνύει τα γαλανά μάτια της με έντονη μάσκαρα στις ρίζες των βλεφάρων της και με μία απαλή σκιά σε κεραμιδί απόχρωση, στο κινητό της βλέφαρο.
Το look ολοκληρώνεται με glossy χείλη σε αποχρώσεις του nude ή του nude-pink. Τέλος τονίζει πάντα τα φρύδια της σε σχετικά σκούρα απόχρωση, σε σχέση με το χρώμα των μαλλιών της. Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται έντονη αντίθεση και να αποτελεί statement στη συνολική της εμφάνιση.

Δείτε εδώ την εμφάνισή της, στα GLAAD Awards.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι το νεσεσέρ της περιλαμβάνει skincare προϊόντα, που της χαρίζουν λαμπερή επιδερμίδα, λιπαρό foundation που προσθέτει λάμψη και είναι απαλό, bronzer σε matte απόχρωση, μάσκαρα που δίνει βάθος αλλά και μάκρος στις βλεφαρίδες, κραγιόν αλλά και lip gloss σε nude αποχρώσεις, μολύβι φρυδιών σε απόχρωση γκρι και σκιά σε απαλό κεραμιδί χρώμα.

[gallery-716556]

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.