CELEBRITIES STAR LOOKS

Αυτό το μακιγιάζ της Shay Mitchell θέλουμε να το αντιγράψουμε


TSVIGKOU

24 Απριλίου 2017

13320086-1911142132445706-1395583173-n.jpg

Ένα από τα μακιγιάζ που έχουμε ξεχωρίσει στην Shay είναι αυτό που προτίμησε για τα μάτια της σκιά σε καφέ-κεραμιδί απόχρωση. Τόνισε με μαύρο μολύβι τις άνω ρίζες των βλεφάρων της, ενώ τις κάτω τις ανέδειξε με την κεραμιδί σκιά.

 

A post shared by Patrick Ta (@patrickta) on

Η ίδια σκιά χρησιμοποιήθηκε και για το κινητό της βλέφαρο, όπου έδωσε βάθος στο μάτι και δημιούργησε γωνία σβησμένη, για να γίνει ακόμα πιο αμυγδαλωτό το σχήμα του. Το μακιγιάζ ολοκλήρωσε με τουφίτσες βλεφαρίδες, οι οποίες είχαν σκούρες ρίζες και στις άκρες ήταν σχεδόν άβαφες.

Το μυστικό για το επιτυχημένο look της Shay κρύβεται στην απόχρωση που προτίμησε για τη σκιά της. Αυτή η κεραμιδί σκιά ταιριάζει απόλυτα στα καστανά μαλλιά της και τη σταρένια επιδερμίδα της. Είναι ένα από τα χρώματα που είναι must για την εποχή. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε είτε για να καλύψετε όλο το καπάκι ή για να κάνετε γωνία και να τονίσετε ρίζες των βλεφάρων.

[gallery-716681]

H Shay πρόσθεσε και έντονο bronzer στα κόκκαλα των μήλων της, όπου έκανε πιο έντονες τις γωνίες της και έδωσε μία πιο ηλικαμένη όψη.

[gallery-716411]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.