Πώς θα αποκτήσουμε φυσικά πυκνά φρύδια σαν της Leandra Medine

Τρίτη, 09 Μαΐου 2017
20140716-zaf-ms4-049.jpg

 

Σκιά, μολύβι ή πιο φυσικοί τρόποι όπως είναι το καστορέλαιο, το οποίο με την καθημερινή εφαρμογή μπορεί να κάνει τα φρύδια σας να είναι και πάλι πυκνά και μεγάλα.

Μένουμε όμως στην Leandra και παρατηρούμε το πιο έντονο χαρακτηριστικό στο πρόσωπό της. Έξυπνα η ίδια έχει επιλέξει σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση να έχει natural makeup look. Σπάνια κάνει τη διαφορά με έντονα κραγιόν σε αποχρώσεις του κόκκινου φούξια ή πορτοκαλί.

Μας αρέσει το look της Leandra και σίγουρα μας αρέσουν τα έντονα φρύδια της. Αφήνουμε κι εμείς να γεμίσει ξανά το σχήμα και να γίνει πυκνό. Μέχρι να γίνει αυτό, το σχηματίζουμε με το κατάλληλο προϊόν-μολύβι, σκιά.

Επιλέγετε πάντα μολύβι ή σκιά έναν τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα των φρυδιών σας, για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν θέλετε έντονο, τότε προτιμήστε απόχρωση ίδια με τη φυσική σας.

Οποιοδήποτε χαρακτηριστικό θα πρέπει να είναι σε συμμετρία με τα υπόλοιπα στο πρόσωπό μας. Αν η φύση σας έχει χαρίσει ένα πιο λεπτό φρύδι, αποφεύγετε τις υπερβολές και απλά το τονίζετε ελαφρώς παραπάνω για να δημιουργήσετε statement.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα