CELEBRITIES STAR LOOKS

Το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ο David Beckham


MMEINTANI

12 Ιουνίου 2017

david-beckham-tudor-watch36456.jpg

Από ένα σημείο και μετά, οι περιγραφές που μπορούν να δοθούν για τον συγκεκριμένο star γίνονται καθαρά υποκειμενικές, με τις περισσότερες γυναίκες βέβαια να συμφωνούν ότι λίγοι άντρες μπορούν να τις συγκινήσουν στο επίπεδο που το κάνει αυτός. Δεν είναι τυχαίο επομένως που αποτελεί το νέο πρεσβευτή του Ελβετικού οίκου ρολογιών TUDOR και πρωταγωνιστεί στην καμπάνια «BORN TO DARE».

Ο David Beckham φορά το Tudor Black Bay S&G, ένα vintage καταδυτικό μοντέλο από χρυσό και ατσάλι και το Black Bay Chrono, τον χρονογράφο με αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος εμπνευσμένο από τα ιστορικά μοντέλα καταδύσεων και αγώνων ταχύτητας της Tudor.

Με μια ιστορία που μετράει αρκετές δεκαετίες, από τις αρχές του 20ου αιώνα και το1926, όταν ο Hans Wilsdorf,ο ιδρυτής της Rolex, κατοχύρωσε το όνομα της μάρκας TUDOR και ίδρυσε την εταιρία Μontres Tudor S.A. το 1946, η συγκεκριμένη εταιρία θα λέγαμε πως βίωσε μια παράλληλη εξέλιξη με τον πρώην άσσο του ποδοσφαίρου, η οποία βασίστηκε στην αξία του να μπορεί κανείς να τολμά, να προσπαθεί να εξελιχθεί ώστε να φτάνει όλο και παραπάνω, κάτι που μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει παρακολουθώντας και την πορεία του David Beckham.

Η νέα καμπάνια της TUDOR με τίτλο «BORN TO DARE» μοιάζει με ένα όμορφο ταξίδι ανάμεσα στο κλασικό και το σύγχρονο και απευθύνεται στον άντρα που δεν φοβάται να τολμήσει. Ο Βρετανός star αντικατοπτρίζει αυτό ακριβώς το πρότυπο και μοιάζει η πιο ταιριαστή επιλογή που θα μπορούσε να αναδείξει το συγκεκριμένο μοντέλο. Ο ίδιος άλλωστε λατρεύει τα ρολόγια, αφού γνωρίζει πόσο στιλ και status μπορούν να προσφέρουν στην αντρική εμφάνιση και είναι ήδη κάτοχος μερικών υπέροχων κομματιών της ROLEX, της αδελφής εταιρίας της TUDOR.

«Η TUDOR με γοήτευσε αρχικά για την προσοχή στη λεπτομέρεια που διέκρινα στα μοντέλα της. Μετά έμαθα την ιστορία της μάρκας. Την ιστορία της περιπέτειας, των καταδύσεων και των τολμηρών αποστολών. Ενθουσιάστηκα» λέει ο ίδιος. Και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσε να κάνει καλυτερη επιλογή, οι εικόνες της καμπάνιας μιλούν από μόνες τους άλλωστε και μας κάνουν να τον θαυμάζουμε ακόμα περισσότερο.

www.tudorwatch.com

Στην Ελλάδα, η TUDOR διατίθεται από τη ROLEX HELLAS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.