CELEBRITIES STAR LOOKS

Όλα όσα παρατηρήσαμε στο μακιγιάζ της Anna Wintour


17 Ιουνίου 2017

screen-shot-2016-06-16-at-1-07-50-pm.png

Στο κατά τα άλλα αστείο video της Vogue, όπου η Amy Schumer με την Anna Wintour αλλάζουν υποτίθεται ζωές, παρατηρήσαμε τα εξής στο beauty look της Anna.

Η επιδερμίδα της είναι super ενυδατωμένη και λαμπερή. Το foundation είναι καλυπτικό, ενώ η ίδια φοράει και πούδρα, για να δείχνει ομοιόμορφη η επιδερμίδα της. Το ρουζ είναι σε φυσικό καφέ χρώμα και είναι διακριτικό στα ζυγωματικά της. Στην πρωινή εμφάνιση το κραγιόν που έχει επιλέξει είναι ένα φυσικό, καφέ-ροζ, ενώ για το βράδυ έχει προσθέσει και ελάχιστο lip gloss, σε ελαφρώς πιο σκούρα απόχρωση.

Διαβάστε ακόμα 4 makeup tips για να σβήσετε τα σημάδια γήρανσης

 

Όπως πάντα η Anna δεν αποχωρίστηκε τα γυαλιά ηλίου, γι αυτό δεν μπορέσαμε να εστιάσουμε στα μάτια της, ωστόσο απ'ότι καταλαβαίνουμε από το υπόλοιπο πρόσωπο, δε θα είχαν κάτι υπερβολικό. Ενδεχομένως μία ελαφριά κάλυψη με concealer και μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων.

Δείτε το video παρακάτω:

Η Anna εστιάζει στην καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Αποφεύγει τις υπερβολές στο μακιγιάζ, γι'αυτό είναι πάντα classic & chic.

Αν θέλετε κι εσείς μία λαμπερή, υγιή επιδερμίδα σας προτείνουμε πριν την ενυδατική να εφαρμόζετε ορό για το πρόσωπο.

[gallery-716471]

Στη συνέχεια απλώστε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ την ενυδατική σας κρέμα.

[gallery-716415]

Για διακριτικό matte αποτέλεσμα, όπως της Anna χρησιμοποιήστε πούδρα σε powder υφή και εφαρμόστε μικρή ποσότητα, με ένα μεγάλο πινέλο. Ακόμα και αυτό που χρησιμοποιείτε για το ρουζ, αρκεί να είναι καθαρό.

[gallery-715942]

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.