CELEBRITIES STAR LOOKS

Διάσημες με slick ponytail


TSVIGKOU

22 Ιουνίου 2017

20170519-zaa-d20-895.jpg

Τέσσερις διάσημες παραμένουν εδώ και χρόνια πιστές στο συγκεκριμένο χτένισμα. Το επιλέγουν για το κόκκινο χαλί, για τις πρωινές εμφανίσεις, για τις βραδινές εξόδους ακόμα και για τη γυμναστική. Ο λόγος για την Kendall Jenner, την Candice Swanepoel, την Bella Hadid και φυσικά την JLo.

Πάντα συνδυάζουν το συγκεκριμένο χτένισμα, με το κατάλληλο μακιγιάζ. Ιδανική πρόταση, την οποία τηρούν και οι ίδιες είναι τα χείλη σε έντονες αποχρώσεις όπως κόκκινο και πορτοκαλί. Οι πιο sexy προσωπικότητες ωστόσο, όπως είναι η Jennifer Lopez προτιμούν επιδερμίδα που γυαλίζει από το highlighter και έχει έντονα κοψίματα από terracotta.

Αν θέλετε ανάλογο look, επενδύστε σε ένα ισχυρό gel. Κάνετε αυστηρό ίσιωμα-ιδανικά εφαρμόστε και λάδι για silk αποτέλεσμα στην τρίχα-και με μία χτένα χτενίστα προς τα πίσω τα μαλλιά σας και εφαρμόστε gel για να τραβηχτούν όλα προς τα πίσω. Πιάστε την κοτσίδα με ένα λάστιχο και το look είναι έτοιμο. Ίδιο με αυτό που επιλέγουν celebrities όπως η Kendall, η Bella, η Candice και η Jennifer!

[gallery-717074]

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.