CELEBRITIES STAR LOOKS

Τα τρία καλλυντικά που χρησιμοποιεί η Gwyneth Paltrow στην καθημερινότητά της


TSVIGKOU

29 Ιουνίου 2017

15034679-1012921028851539-2115793175971889152-n.jpg

Εφαρμόζει μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων της, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι ο σωστός τρόπος να έχει έντονο βλέμμα-συμφωνούμε απόλυτα μαζί της, να ξέρετε. Προσθέτει ρουζ σε ροζ απόχρωση, καθώς λόγω του τόνου της επιδερμίδας της, πρέπει να προσθέτε ζωηρά χρώματα για να δείχνει fresh and healthy και τέλος εφαρμόζει κραγιόν ίδιο σχεδόν χρώμα, με αυτό του ρουζ.

Πολλές φορές επενδύει σε προϊόντα "Lip & Cheeks" είναι ουσιαστικά κρεμώδη συσκευασίες, οι οποίες είναι κατάλληλες για εφαρμογή σε ζυγωματικά και χείλη. Είναι εύκολα στη χρήση και χαρίζουν στο πρόσωπο αυτή τη φρεσκάδα που χρειάζεται τα πρωινά!

Κάνοντας scroll down στις instagram φωτογραφίες της Gwyneth Paltrow παρατηρήσαμε ότι αρκετά πρωινά, η ίδια μένει εντελώς άβαφη. Επιπλέον κάποιες φορές προσθέτει μολύβι καφέ ή μαύρο στις ρίζες των άνω κυρίως βλεφάρων της. Ενισχύει τις γωνίες του προσώπου της με καφέ, stick foundation και κάνει τη διαφορά σε ορισμένα looks με κραγιόν σε έντονες αποχρώσεις, όπως κόκκινο.

[gallery-717093]

Φεύγουμε από το μακιγιάζ της και ασχολούμαστε με το χρώμα των μαλλιών της. Η Gwyneth διαθέτει αυτό το ξανθό που θέλει σχεδόν κάθε γυναίκα να έχει, τους καλοκαιρινούς μήνες. 


#ΤΒ σε παλαιότερη gallery, με φωτογραφίες της ίδιας όπου μπορούμε να εμπνευστούμε και να χρησιμοποιήσουμε ως reference για να δείξουμε στον κομμωτή, την αλλαγή που θέλουμε να κάνουμε στο χρώμα των μαλλιών μας.

[gallery-716979]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.