CELEBRITIES STAR LOOKS

H Emma Watson αναδεικνύει το πιο όμορφο χαρακτηριστικό του προσώπου της


27 Ιουνίου 2017

copy-of-gettyimages-699404960.jpg

Διαβάστε το ξανά εδώ: "Αναδείξτε τις φακίδες σας, με τη βοήθεια του μακιγιάζ"

H Emma Watson το έκανε στην τελευταία της επίσημη εμφάνιση και πραγματικά είναι ένα από τα beauty looks που αγαπάμε, σε εκείνη. Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα "The Circle in Paris", έχοντας τονίσει το πιο όμορφο και super καλοκαιρινό χαρακτηριστικό του προσώπου της, τις φακίδες.

Η Emma καταρρίπτει μία λανθασμένη makeup άποψη που επικρατούσε για χρόνια, ότι οι φακίδες πρέπει να καλύπτονται για να έχουμε ομοιόμορφη επιδερμίδα. Στις μέρες μας, όπου η φυσική ομορφιά έχει την τιμητική της, ο "κανόνας" λέει ότι αναδεικνύουμε φυσικά χαρακτηριστικά και οι φακίδες είναι ένα από αυτά, άρα δε χρειάζονται κανένα camoflauge.

Το summer look της Emma ολοκληρώθηκε με ροδακινί, matte χείλη, κινητό βλέφαρο με τονισμένη γωνία σε καφέ απαλό χρώμα, διακριτικό bronzer στα μήλα και super ενισχυμένες από μάσκαρα, βλεφαρίδες. Όπως πάντα δεν παρέλειψε να τονίσει και το σχήμα των φρυδιών της.

 

[gallery-717106]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.