CELEBRITIES STAR LOOKS

Δεν περιμέναμε να έχει τόσο κακές beauty συνήθειες η Kim


TSVIGKOU

1 Ιουλίου 2017

19228389-309753469467548-1430009816469733376-n.jpg

Ήταν ένα τετράωρο makeup tutorial, στο οποίο η Kim αποκάλυψε ότι για τα γενέθλια της γιαγιάς της αναγκάστηκε να κοιμηθεί με το makeup στο πρόσωπό της, προκειμένου να προλάβει το πάρτυ που είχε οργανωθεί. Αυτή ωστόσο δεν ήταν η μόνη φορά που έσπασε αυτό το βασικό κανόνα που αφορά, την περιποίηση του προσώπου. Όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια "Αρκετές φορές είμαι τόσο κουρασμένη, που δεν πλένω το πρόσωπό μου. Επιπλέον στις μεγάλες πτήσεις κοιμάμαι σε σατέν σεντόνια, πάλι με το μακιγιάζ στο πρόσωπο."

Εκτός από αυτό η Kim έκανε μία ακόμη αποκάλυψη, όταν ερωτήθηκε για τα self-tanner. Ενώ η ίδια έχει ψωρίαση και σύμφωνα με το "National Psoriasis Foundation" απαγορεύεται η χρήση εσωτερικών κλινών μαυρίσματος, η ίδια αγνοεί αυτή τη λεπτομέρεια και επιμένει να κάνει και να χρησιμοποιεί lotion και προϊόντα μαυρίσματος, καθώς το δέρμα της δείχνει αρκετά καλύτερο έτσι.

Όλοι έχουν κακές συνήθειες, ακόμα και οι stars. Ακόμα και η beauty queen Kim Kardashian. Σίγουρα τα παραπάνω δεν αποτελούν συμβουλές μακιγιάζ αλλά tips προς αποφυγή.

Η Kim παρ'ότι επιλέγει το τελευταίο διάστημα πιο φυσικό μακιγιάζ, συνεχίζει να τονίζει τις γωνίες του προσώπου της, αυτή τη φορά με ελάχιστο bronzer, σβησμένο καλά στα σημεία που πρέπει.

[gallery-716870]

To makeup look της, τη δείχνει πάντα πιο αδύνατη. Αν θέλετε να το πετύχετε, διαβάστε το άρθρο μας "Το μακιγιάζ που σας δείχνει πιο αδύνατες"

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.