CELEBRITIES STAR LOOKS

Το φόρεμα της Melania Trump στη Γαλλία, κρύβει μία λεπτομέρεια


16 Ιουλίου 2017

abaca-599946-012.jpg

Διαβάστε εδώ: H Melania Trump φόρεσε ένα αρκετά πατριωτικό outfit

Το κόκκινο, λευκό και μπλε κομμάτι, δημιουργία του στιλίστα της Trump, Herve Pierre, ενώνει τα χρώματα της Γαλλικής αλλά και της Αμερικάνικης σημαίας, ενώ η λεπτομέρεια στη μέση έχει σκοπό να θυμίζει άνθος σιταριού. "Για εμένα, το σιτάρι αντιπροσωπεύει το καλοκαίρι. Το σιτάρι είναι συνδεδεμένο με τη θεά Ceres. Έχει να κάνει με το καλοκαίρι, την ευημερία, την καλή τύχη. Ήταν το αγαπημένο άνθος του κυρίου Saint Laurent. Έχω διακοσμήσει όλο μου το διαμέρισμα με αυτό," είπε ο Pierre στο WWD.

Ο σχεδιαστής, εξήγησε, επίσης, πως το κομμάτι είναι επηρεασμένο από το γλυπτό "Φόρος Τιμής στη Γαλλική Επανάσταση" του Arman, που βρίσκεται στο Élysée Palace. Αν το συγκεκριμένο midi φόρεμα φτιάχτηκε για να στείλει καλή ενέργεια, η Melania σίγουρα το άφησε να μιλήσει από μόνο του, συνδυάζοντάς το με γόβες σε navy απόχρωση και το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση στη gallery.

[gallery-717206]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.