CELEBRITIES STAR LOOKS

Όλα τα -θεϊκά- looks της Melania Trump από τη Γαλλία


Αφροδίτη Σακκά

17 Ιουλίου 2017

20170713-zaa-p138-019.jpg

Διαβάστε εδώ: H αμήχανη στιγμή που η Πρώτη Κυρία της Πολωνίας αγνοεί τον Τραμπ

Για το δεύτερο look της, στο δείπνο με τον Donald Trump, τον Emmanuel Macron και τη σύζυγό του, Brigitte Macron, η Melania φόρεσε μία δημιουργία του στιλίστα της, Herve Pierre, ωδή στα χρώματα της Γαλλικής (και Αμερικανικής) σημαίας. Απλικαρισμένο στο φόρεμα, ένα άνθος σιταριού, για το οποίο ο Pierre εξήγησε: "Για εμένα το σιτάρι αντιπροσωπεύει το καλοκαίρι. Το σιτάρι είναι συνδεδεμένο με τη θεά Ceres. Έχει να κάνει με το καλοκαίρι, την ευημερία, την καλή τύχη."

Το κόκκινο, λευκό και μπλε κομμάτι, δημιουργία του στιλίστα της Trump, Herve Pierre, ενώνει τα χρώματα της Γαλλικής αλλά και της Αμερικάνικης σημαίας

To τελευταίο look, προοριζόταν για την εμφάνισή της στην παρέλαση της Ημέρας της Βαστίλης. Προς τιμήν της περίστασης, η Trump φόρεσε ένα midi φόρεμα του οίκου Valentino από την collection, Resort 2017, με floral print. O Pierre, δήλωσε στο WWD πως το print είχε σκοπό να αντιπροσωπεύει τα γαρύφαλλα που κρατούσαν οι Παριζιάνοι στο Champs-Élysées, όταν γιόρταζαν την απελευθέρωση του Παρισιού από τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, τον Μάιο του 1945. Το φόρεμα είναι διακριτικά πατριωτικό και τα oversized, σκούρα γυαλιά ηλίου, οι γαλάζιες suede γόβες και η φαρδιά ζώνη που τονίζει τη μέση της, συμβάλλουν όλα στο χαρακτηριστικό πλέον στιλ της πρώτης κυρίας.

Γενικά, η Μelania άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην πρώτη της αυτή επίσκεψη στην πρωτεύουσα της μόδας, επισκιάζοντας εμφανώς τη σύζυγο του Γάλλου πρωθυπουργού, στιλιστικά τουλάχιστον.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.