CELEBRITIES STAR LOOKS

Αυτό το χτένισμα της Kendall Jenner είναι ιδανικό για επίσημες εμφανίσεις


TSVIGKOU

3 Αυγούστου 2017

abaca-593646-088.jpg

Η Kendall Jenner μέσα από το upload της, στο instagram μας έδωσε ιδέα για ρετρό χτένισμα, το οποίο είναι εύκολο να το αποκτήσουμε.

Αρχικά σας δείχνουμε τη φωτογραφία της και ύστερα ακολουθούν tips πώς μπορούμε να το πετύχουμε:

 

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Δύο βασικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο χτένισμά της είναι η φράντζα και η μεγάλη μπούκλα.

Δεδομένου ότι έχετε καρέ μαλλιά, με μεγάλη βούρτσα και πιστολάκι ή τα μεγάλα τα ρόλεϊ, τυλίξτε τις άκρες σας. Εφαρμόστε hairspray και δώστε όγκο και διάρκεια στα χτένισμα. 

Κάντε τη φράντζα στο πλάι και ψήστε την με το πιστολάκι στις ρίζες, έτσι ώστε να σηκωθεί. Για να σταθεί απαιτείται πάλι εφαρμογή hairspray, κυρίως στις ρίζες.

Το συγκεκριμένο χτένισμα προτείνουμε να το συνδυάσετε με μακιγιάζ σε ρετρό στιλ. Ένα κραγιόν σε burgundy αποχρώσεις και τονισμένες βλεφαρίδες ταιριάζουν απόλυτα. Εναλλακτικά προτιμήστε natural makeup look, όπως αυτό της Kendall Jenner.

[gallery-716934]

Extra Info: Αν παρατηρήσετε τη φωτογραφία, θα δείτε ότι το διάσημο μοντέλο έχει προσθέσει τουφίτσες βλεφαρίδες στις εξωτερικές γωνίες, για να δώσει έμφαση στο βλέμμα της. Προτείνουμε το ίδιο να κάνετε κι εσείς.

Διαβάστε ακόμα: Ο απόλυτος οδηγός για να αγοράσετε την κατάλληλη ψεύτικη βλεφαρίδα

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.