CELEBRITIES STAR LOOKS

To hairlook της Caroline de Maigret στις διακοπές της, στην Ελλάδα


TSVIGKOU

22 Αυγούστου 2017

20838316-1883305001932111-5811055644425322496-n.jpg

Φέτος το καλοκαίρι επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Απλή και λιτή-όπως επιβάλλει το καλοκαιρινό, ανέμελο στιλ-γέμισε το instagram της με εικόνες που χαρακτηρίζουν τη χώρα μας και μας υπενθύμισε το summer look που πρέπει να διαθέτουμε στις διακοπές μας στο νησί.

Μένουμε στο hairstyle της, το οποίο σαφώς λανσάραμε κι εμείς και θα το επιλέξουμε και για τις διακοπές του Σεπτεμβρίου. Αυτό το ανέμελο, messy και πάνω από όλα sexy hairstyle που ταιριάζει απόλυτα με την ελαφρώς ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

 

Η αγριάδα στις άκρες φυσική...τη δημιουργεί το αλάτι της θάλασσας και κάνει τα μαλλιά να είναι ακόμα πιο ατίθασα.

Ένα τέτοιο χτένισμα τις πρωινές ώρες τουλάχιστον, συνδυάζεται με άβαφη επιδερμίδα αλλά καλά ενυδατωμένη...επομένως και λαμπερή.

Με τα δάχτυλά μας, ακόμα και αν έχουμε ίσια μαλλιά αρκεί να τσαλακώσουμε ελαφρώς τις άκρες και να αποκτήσουν αυτό το σπάσιμο...αυτό το κύμα.

Όσο για το χρώμα...ανοίγει μόνο του, φυσικά στις άκρες ανάλογα με τις ώρες που έχουμε κάτσει στον ήλιο. Το απόλυτο summer hairlook όπως προτείναμε όλη την καλοκαιρινή σεζόν, το είδαμε και στην απόλυτη Caroline de Maigret και το κρατάμε για τις διακοπές του Σεπτεμβρίου αλλά και για τις επόμενες, αυτές του Summer 2018. Άλλωστε δε θα αργήσουν και τόσο πολύ να έρθουν.

Δείτε ακόμη messy hairstyle όπως το συναντήσαμε στις street style εμφανίσεις των fashionistas:

[gallery-716862]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.