CELEBRITIES STAR LOOKS

H Lily Collins έχει τα ομορφότερα φρύδια


TSVIGKOU

25 Αυγούστου 2017

20347012-135039757091900-1459140148687011840-n.jpg

 

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on


Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο instagram, αρκετοί followers αναρωτιούνται πώς γίνεται να έχει τόσο τέλειο σχήμα, πώς γίνεται να είναι τόσο γεμάτα; Σαφώς η ίδια διαθέτει φυσικά, πυκνά φρύδια, ωστόσο τα περιποιείται και τα τονίζει ακόμα και αν είναι άβαφη. 
 

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on


Ένα μολύβι ή μία σκιά και ένα βουρτσάκι φρυδιών αρκούν για να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείτε να ξεφύγετε αρκετά από το φυσικό σας σχήμα,  ωστόσο μπορείτε ελαφρώς να τα κάνετε να δείχνουν πιο πυκνά και να είναι ίδια μεταξύ τους.

Αν σας αρέσουν και θέλετε τα φρύδια της Lily, να σας ενημερώσουμε ότι το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι τοξοειδή και μάλιστα το τόξο τους ξεκινά μετά τη μέση των ματιών. Επιπλέον η Lily τα χτενίζει πάντα με φορά προς τα πάνω, γεγονός που τα κάνει να δείχνουν ακόμα πιο πυκνά-γεμάτα.

 

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

Επενδύστε λοιπόν σε ένα βουρτσάκι φρυδιών και βρείτε τη σκιά/το μολύβι που ταιριάζει στο χρώμα των φρυδιών σας για να γεμίσετε και να χαρίσετε το επιθυμητό σχήμα. 

[gallery-716657]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.