CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Eugenie Niarchos ξέρει ποιο χρώμα κραγιόν είναι το πιο κομψό


TSVIGKOU

8 Αυγούστου 2017

20633431-269223633594702-6624597066754555904-n.jpg

Η διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων-Venyx World- διαθέτει άψογο στιλ. Παραμένει πιστή στις τάσεις της μόδας και λανσάρει πάντα ό,τι κυκλοφορεί από διάσημους οίκους. 

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο, διαθέτει πάντα περιποιημένα άκρα, ενώ έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στην κλασσική κόκκινη απόχρωση τόσο για το μανικιούρ, όσο και για το πεντικιούρ της.

[gallery-716452]

Φαίνεται όμως ότι το κόκκινο δεν το επιλέγει μόνο για τα άκρα της, το προτιμάει και για τα χείλη της, αφού στις περισσότερες εμφανίσεις της, τη συναντάμε με φυσικά μάτια και τονισμένα χείλη σε κόκκινη απόχρωση...από το ζωηρό φούξια, μέχρι το εντυπωσιακό κερασί.

 

Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει τόσο στη σταρένια επιδερμίδα της, όσο και στα ξανθά μαλλιά της. Είναι κλασσικό χρώμα και αναμφισβήτητα αναδεικνύει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

 

Με τη στενή της φίλη και σχεδιάστρια κοσμημάτων, Noor Fares. Η Eugenie για μία ακόμη φορά όπως και η Noor είπαν ναι στο κόκκινο χρώμα για τα νύχια αλλά και τα χείλη τους.

Συγκεντρώσαμε κάποιες από τις τελευταίες της εμφανίσεις αλλά και πιο παλιές, όπου η ίδια έχει επιλέξει κόκκινο κραγιόν. Ένα χρώμα που πρέπει να επιλέγει κάθε γυναίκα για επίσημες ή απλές εμφανίσεις, όταν θέλει να αναδείξει τη femme fatale πλευρά της.

[gallery-717339]

Δεν αγαπάει μόνο η Eugenie Niarchos, το κόκκινο κραγιόν. Το αγαπάμε και εμείς στο jenny.gr, γι αυτό σας παρουσιάζουμε στην gallery που ακολουθεί κάποια από τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα, που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά.

[gallery-716445]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.