CELEBRITIES STAR LOOKS

Οι πιο δυνατές στιλίστριες στο Hollywood


ΝΙΚΗ ΧΑΓΙΑ

11 Σεπτεμβρίου 2017

marni.jpg

Jamie Mizrahi

H Jamie Mizrahi ήταν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στο εκάστοτε glam team τόσο των νέων ταλέντων του Hollywood, όσο και μεγάλων ονομάτων της showbiz. Και λέμε "ήταν", διότι πλέον είναι η νέα creative director της Juicy Couture. Με βάση της το Los Angeles, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να φτιάξει ένα πελατολόγιο, που περιελάμβανε τους Riley Keough, Sasha Lane, Suki Waterhouse, Ashley Benson, αλλά και πιο ισχυρές ποπ προσωπικότητες όπως Katy Perry, Kate Upton, Eva Mendes, Nicole Richie και Britney Spears. Σε αντίθεση με όσα έκαναν - και κάνουν - άλλες συναδέλφισσές της, η Jamie φρόντιζε να αναδεικνύει το ξεχωριστό στυλ του κάθε διάσημου, που έντυνε, και όχι να τους κάνουν όλους να φαίνονται μία κόπια. "Πρόκειται για μία συνεργασία. Δεν θα ντύσω ποτέ την Riley Keough, όπως ντύνω την Suki Waterhouse".

[gallery-717472]

Monica Rose

Είναι ίσως από τις πιο διάσημες στιλίστριες αυτή τη στιγμή στη showbiz και η πορεία της προς την κορυφή ξεκίνησε από τότε που ήταν το δημιουργικό μυαλό πίσω από το στιλ της οικογένειας Kardashian-Jenner. Ακόμα και της μικρής North West. Πλέον βέβαία δεν συνεργάζεται με την διάσημη τηλεοικογένεια, και οι κακές φήμες - αλλά και τα tweets της Khloe Kardashian - λένε πως ο λόγος ήταν πως τους έκλεβε. Ανεξάρτήτως πάντως από αυτό το γεγονός (που μπορεί και να μην αληθεύει), δεν μπορούμε να μην της βγάλουμε το καπέλο για τις εμφανίσεις της Kendall Jenner εκτός πασαρέλας, με τα crop tops, τα trench coats και τα φαρδιά παντελόνια, αλλά και για το στιλ των μέχρι πρότινων πελατών της (έφυγαν και αυτές μαζί με τις Kardashian), Bella και Gigi Hadid. Μία ματιά στην περίοδο που τις έντυνε αρκεί για να καταλάβει κανείς την εμμονή της Rose με τα 90s. "Μεγάλωσα σαν έφηβη τη δεκαετία του 90, οπότε η αισθητική μου έχει ένα στοιχείο από τα 90s με ένα μοντέρνο twist". Αν ποτέ αναρωτηθήκατε ποιος ευθύνεται για το revival του choker, ναι βρίσκεστε στο σωστό όνομα. Μία που το φόρεσε στις πελάτισσές της και μια που το είδαμε στα runways των Balmain και Lanvin, αλλά ακόμα και σε άλλες celebrities όπως τη Selena Gomez και την Emily Ratajkowski. Αυτές που ακόμα πίνουν νερό και βγάζουν selfies στο όνομα της Monica είναι η Chrissy Teigen, η Miranda Kerr και η Megan Fox.

[gallery-717473]

Simone Harouche

Chloe Moretz, Miley Cyrus, Nicole Richie και Christina Aguilera είναι μόνο μερικές από τις γυναίκες που εμπιστεύονται την εμφάνισή τους στην αισθητική της. Την τελευταία μάλιστα, η Harouche την ντύνει για μία ολόκληρη δεκαετία. Για την ακρίβεια, έτσι απογειώθηκε και η καριέρα της και το όνομά της ακούστηκε στους σωστούς κύκλους - έντυσε την Christina το 2007 στο party του Vanity Fair. Και αν πείτε, τι άλλο να ζητήσει κανείς από την καριέρα του, τότε θα σας πούμε ένα όνομα: Kim Kardashian. Ναι, σωστά καταλάβατε, η Harouche ευθύνεται για το transformation της διάσημης reality σταρ και τα σταθερά της βήματα σε μία πιο minimal αισθητική. Είναι ο λόγος που η Kim φοράει vintage κομμάτια από John Galliano, Raf Simons, Prada και Helmut Lang - κομμάτια που όπως μάθαμε είναι από την προσωπική συλλογή του σχεδιαστή David Casavant. "Μου αρέσουν τα κλασσικά κομμάτια και οι γραμμές που τιμούν και κολακεύουν τη σιλουέτα των πελατών μου. Τα trends απλά έρχονται και φεύγουν".

[gallery-717474]

Elizabeth Sulcer

Αν αναρωτιέστε ποια βρίσκεται πίσω από τη τόσο σέξι εικόνα της Bella Hadid, τότε ήρθε η ώρα να σας λυθεί η απορία και να μάθετε το όνομά της: Elizabeth Sulcer. Αν μάλιστα ρίξετε μία ματιά στο Instagram της Elizabeth θα καταλαβαίτε αμέσως γιατί το διάσημο μοντέλο κι εκείνη τα πάνε τόσο καλά. Μιλάμε για ένα πραγματικό perfect match όσο αφορά στην αισθητική. Η μικροσκοπική rock chick Sulcer έχει στο πελατολόγιό της high-profile ονόματα, ανάμεσά τους οι Josephine Skriver, Caroline Vreeland, Adriana Lima και Elsa Hosk, ενώ έχει δουλέψει με τεράστιους φωτογράφους, brands και περιοδικά, όπως Vogue και Numero. Πέρα από αυτά τα λίγα (αστειευόμαστε), είναι και go-to stylist της Victoria's Secret. H ίδια μάλιστα έχει δηλώσει πως το να δουλεύει για το συγκεκριμένό brand είναι ένα όνειρο και πως "οι άγγελοι είναι τα πιο απίθανα κορίτσια στον κόσμο - είναι σαν οικογένεια για μένα". Η καριέρα της Sulcer ξεκίνησε δίπλα στον Alexander McQueen, ενώ μέχρι το 2009 ήταν fashion editor του περιοδικού BlackBook.

[gallery-717479]

Marni Senofonte

Η Senofonte είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο styling και ανάμεσα στις πελάτισσές της είναι η Beyonce (από το 2013) και η Lauryn Hill (από πάντα ή πιο συγκεκριμένα από την κυκλοφορία του album "The Miseducation of Lauryn Hill"). Πρόσφατο όνομα που καταχωρήθηκε στην ατζέντα της είναι αυτό της Kendall Jenner. Πριν γίνει full-time stylist, ήταν βοηθός της σχεδιάστριας Norma Kamali, στη Νέα Υόρκη και αυτό που θυμάται από εκείνη τη συνεργασία είναι όταν έντυσε το γυναικείο συγκρότημα, που μεσουρανούσε στα 90s, τις Salt-N-Pepa.

[gallery-717476]

Jill Jacobs

Αν παρακολουθείτε "Life of Kylie", ίσως να έχετε δει τη στιλίστρια της μικρότερης Jenner. H Jill κατάγεται από μία μικρή πόλη στο Oregon και μετακόμισε στο Los Angeles προκειμένου να σπουδάσει στο FIDM, ενώ έκανε internship στη Revolve. Παράλληλα έκανε styling για editorial μόδας σε περιοδικά. Ωστόσο, to personal styling και shopping είναι αυτό που την κέρδισε στην πορεία. "Αποφάσισα να συγκεντρωθώ σε αυτό. Να τα δώσω όλα. Και να, ορίστε που βρίσκομαι 8 χρόνια μέτα. Εκτός από την Kylie, η Jill ντύνει την Khloe Kardashia, τη Jasmine Sanders και την make-up artist και infuencer, Desi Perkins. Το αγαπημένο της street style είναι αυτό που το χαρακτηρίζει η μονοχρωμία, είτε αυτό είναι all black ή denim-on-denim ή διαφορετικές αποχρώσεις ενός χρώματος. "Δεν γίνεται να κάνεις λάθος με τη μονοχρωμία".

[gallery-717477]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.