CELEBRITIES STAR LOOKS

Θύελλα αντιδράσεων για τα παπούτσια της Melania Trump


MMEINTANI

29 Αυγούστου 2017

20170829-zaf-x99-283.jpg

Το Προεδρικό ζεύγος επισκέφτηκε το Τέξας προκειμένου να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής μετά τον τυφώνα Hurvey και, ενώ ο σύζυγός της επέλεξε ένα κατάλληλο για την περίσταση σύνολο με αρκετά πρόχειρο και casual χαρακτήρα, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έμοιαζε σα να βγήκε από editorial μόδας. Και αυτό δεν είναι κακό, το κακό εντοπίστηκε στα παπούτσια της, τα οποία μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν trending topic στο Twitter.

Φορώντας ένα χακί bomber jacket και μαύρο παντελόνι σε cigarette γραμμή, η Melania ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με τακούνι στιλέτο, με μεγάλη μερίδα του κόσμου να στρέφεται εναντίον της και να κάνουν λόγο για το πώς για ακόμη μία φορά, οι εκπρόσωποι του Λευκού Οίκου αδυνατούν να αξιολογήσουν σωστά τις καταστάσεις.

"Φόρεσε τα 12ποντα για να είναι σίγουρη πως δεν θα βραχεί" και "δε νομίζω ότι αυτά είναι παπούτσια για να πας αν συναντήσεις ανθρώπους που έχασαν την περιουσία τους" είναι λίγα μόνο από τα σχόλια που μπορεί κανείς να διαβάσει στο Twitter. Και ενώ συνεχίζεται όλος αυτός ο χαμός, εκπρόσωπος τύπου της Πρώτης Κυρίας δήλωσε πως "είναι λυπηρό όταν συμβαίνουν τέτοιες καταστροφές, ο κόσμος να ασχολείται με τα παπούτσια της".

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, τι λέτε;

UPDATE: Μετά από την αντίδραση που αντιμετώπισε από τον κόσμο, φαίνεται πως η Melania είχε έναν κρυμμένο άσσο αφού κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο, εμφανίστηκε με άκρως αθλητική διάθεση, έχοντας αλλάξει και τα διαβόητα Manolo Blahnik ψηλοτάκουνα με ένα ζευγάρι αθλητικά sneakers.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.