CELEBRITIES STAR LOOKS

Είναι η Bella Hadid το μοντέλο με τα περισσότερα εξώφυλλα στη Vogue;


MMEINTANI

30 Αυγούστου 2017

abaca-598987-001.jpg

Όπως είναι φυσικό, η ευκαιρία να βρεθεί στο εξώφυλλο ενός τέτοιου τεύχους αποτελεί όνειρο κάθε μοντέλου, αφού πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική καταξίωση. Και με τόσα επιτυχημένα μοντέλα που βλέπουμε να πρωταγωνιστούν παντού τις τελευταίες σεζόν, τα φετινά September Issues θα περιμέναμε πως θα ήταν μια σειρά από πολλά και διαφορετικά κορίτσια της βιομηχανίας να κοσμούν τα πιο σημαντικά εξώφυλλα, σωστά; Λάθος, γιατί εκ του αποτελέσματος, το βραβείο πηγαίνει αποκλειστικά στη Bella Hadid.

Το 20χρονο μοντέλο που ακολουθεί μία εξαιρετικά ανοδική πορεία τις τελευταίες σεζόν – είναι το κεντρικό πρόσωπο πολλών εταιριών όπως Dior, Max Mara, DKNY και Bulgari - και αυτόν τον μήνα κοσμεί όχι ένα, ούε δύο αλλά οκτώ διαφορετικά εξώφυλλα για τα September Issues αρκετών εκδόσεων της Vogue, όπως η Vogue Arabia, Vogue Brasil και Vogue China.

Σίγουρα το να επιστρατεύεις ένα τόσο hot-right-now όνομα μοιάζει μια φυσική και επόμενη κίνηση, δεν είναι λίγοι όμως εκείνοι που δεν το δέχτηκαν και τόσο καλά, καθώς θεωρούν περιττό να βλέπουμε αποκλειστικά και μόνο τη συγκεκριμένη, ειδικά σε εκδόσεις όπως η Αραβική.

Κάτι που βέβαια δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με προσωπική εμπάθεια προς το πρόσωπό της (κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι αξίζει τη φήμη που έχει αποκτήσει), σίγουρα όμως θα ήταν ωραίο να βλέπαμε και άλλα μοντέλα να έχουν μία ευκαιρία τέτοιου μεγέθους. Άλλωστε, το να χρησιμοποιούνται μοντέλα-celebrities σε κάθε μα κάθε εξώφυλλο και editorial καταντάει και λίγο προβλέψιμο, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι;

Στην προκειμένη πάντως μιλάμε σίγουρα για ρεκόρ, αφού ναι μεν έχουν υπάρξει μοντέλα που κόσμησαν τα εξώφυλλα της Vogue πολλές φορές, όχι όμως τον ίδιο μήνα. Ενδεικτικά, η Lauren Hutton είναι εκείνη με τα περισσότερα (26), ακολουθούν οι Karen Graham και η Jean Shrimpton (από 20) ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Cindy Craforord (18) και η Claudia Schiffer (16).

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.