CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Πριγκίπισσα Diana ήξερε από εντυπωσιακές εμφανίσεις


MMEINTANI

31 Αυγούστου 2017

20170802-shd-d20-326.jpg

Διαχρονική αναφορά όταν μιλάμε για κομψότητα και φινέτσα, η Πριγκίπισσα Diana ανήκει στο πάνθεον των διάσημων γυναικών που μας χάρισαν μερικές ιδιαίτερα iconic εφανίσεις όσο βρίσκονταν εν ζωή αλλά συνέχισαν και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να θεωρούνται παραδείγματα προς μίμηση χάρη στην εμβληματική στιλιστική παρακαταθήκη που άφησαν πίσω τους.

[gallery-717373]

Περνώντας από αρκετά στάδια πειραματισμού με το προσωπικό της στιλ - την έχουμε δει να αγκαλιάζει την πιο ρομαντική της πλευρά με πολλά φλοράλ κομμάτια, ψηλούς γιακάδες με ruffles και φορέματα με polka dot μοτίβα αλλά και να αναδεικνύει τη sexy περσόνα της μέσα από εφαρμοστά φορέματα με εντυπωσιακό (αλλά πάντα chic) ντεκολτέ - κατάφερε εύκολα να χαράξει μία ανεξίτηλη στιλιστική πορεία μέσα από τα looks της.

Αυτό όμως που τελικά έκανε την κάθε της εμφάνιση ξεχωριστή, δεν ήταν η εκάστοτε haute couture δημιουργία που μπορεί να φορούσε ή το preppy ταγιέρ που ίσως επέλεγε για μια εκδήλωση. Ήταν το γεγονός πως ο ζεστός χαρακτήρας της, το πάντα σπινθηροβόλο βλέμμα της και το ειλικρινές χαμόγελό της κατάφερναν να λάμψουν μέσα σε οποιοδήποτε outfit, σα να έβλεπε κανείς μία αιώνια έφηβη που "έπαιζε" με πιο καθωσπρέπει ρούχα και κατάφερνε να δείχνει άψογη μέσα σε αυτά. Ίσως πρόκειται για την πλήρη ενσάρκωση του ότι "μια γυναίκα πρέπει να φοράει το φόρεμα και όχι το φόρεμα να φοράει τη γυναίκα".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.