CELEBRITIES STAR LOOKS

Τα δύο μυστικά του στιλ της Brigitte Macron


MMEINTANI

7 Σεπτεμβρίου 2017

macron.jpg

Δικαιολογημένα λοιπόν και σήμερα όλα τα φώτα θα είναι στραμένα επάνω της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη χώρα μας και, λίγο πριν δούμε τι θα επιλέξει να φορέσει προκειμένου να παραστεί σε όλες τις απαραίτητες επίσημες περιστάσεις πολιτικού περιεχομένου, ας θυμηθούμε για λίγο τι είναι αυτό που κάνει το στιλ της τόσο chic.

Η σύντροφος του Γάλλου Προέδρου θα λέγαμε ότι έχει δύο βασικά σημεία στα οποία δίνει την περισσότερη προσοχή, τα οποία είναι και τα δύο πολύ to the point, όσον αφορά τους κανόνες του στιλ. Το πρώτο είναι το γεγονός πως έχει κάνει μία αρκετά σωστή κίνηση, το να βρει το στιλ των ρούχων που αναδεικνύουν καλύτερα το πιο δυνατό της σημείο, κάτι που καλό είναι να κάνουμε όλες μας ώστε η σιλουέτα μας να δείχνει πάντα υπέροχη. Για τη συγκεκριμένη γυναίκα αυτό δεν είναι άλλο από τα καλοσχηματισμένα και πολύ θηλυκά πόδια που διαθέτει, τα οποία φροντίζει να τονίζει επιλέγοντας φορέματα και φούστες σε midi κυρίως μήκος.

[gallery-717438]

Το δεύτερο και αυτό που φαίνεται από την πρώτη σχεδόν ματιά μιας και το επιλέγει για τις περισσότερες εμφανίσεις της, είναι το έντονο χρώμα. Η Brigitte Macron δεν διστάζει να επιλέξει φωτεινό γαλάζιο, ζωντανό ροζ ή φλογερό κόκκινο προκειμένου να παραστεί ακόμη και στα πιο σημαντικά πολιτικά events και αυτό είναι κάτι σαν trademark της το οποίο λειτουργεί υπέρ της αφού την κάνει να ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλας ματιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.